Zavinovačka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #345874 30.4.2021 21:09

Ahoj, chci se zeptat, jaká a z jakého materiálu je podle vás nejlepší zavinovačka. Přemýšlím nad jednou klasickou na šněrování a druhou rychlozavinovacku, ale je toho moc na trhu. Díky za rady

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • materiál - bavlna, aby se to dalo dobře prát.
    rychlozavinovačku spíše povlékací a se snurkami - když jsem do ní zkoušela balit syna velmi rychle se mi z obyčejné na suché zipy vykopal. navíc pokud není povlékací tak je nevýhoda, že ten materiál co je uvnitř se tím praním celkem rychle ničí.
    takže jsem měla bud na šněrování i tu rychlozavinovačku nebo jsem měla (hlavně do kočárku) klasickou. ona jedna je stejně málo ;)

  • Blankaaa30.4.2021 21:26

    Také jsem pro bavlnu. Klasickou šněrovací určitě, rychlozavinovačku jsem používala pouze v případě, že jsem neměla na výměnu když se pralo. Byla na suchý zip a moc to nedrželo a bylo to i hodně volné.

  • Urcite bavlnu a snerovaci pro male miminko. Jak mi maly postupne rostl a chtel se rozvalovat, pomalu sem ty snerovaci vypustila a davala si ho do te rychlozavinovacky na zip. A taky jak uz bylo psano doporucuju spis povlikaci, je to lepsi kvuli prani.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist