Zavinovačka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #39449 25.6.2011 11:27

Holky, když se mi prdelka narodí srpen/září. TP 1.9., je potřeba kupovat zavinovačku nebo-li kolik jich budu potřebovat?
Jednu, dvě..?
Díky moc za rady :-)

Děkuji moc za odpověďi holky, koupím 2 rychlo a 1 šněrovací :-)
A co říkáte na zavinovačku do autosedačky, je potřeba nebo stačí jen oblečeníčko a deka?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, nám se malá narodila před měsícem a zavinovačku používám hodně, je v ní pokaždý když spinká, docela se i bojim jí přikrývat peřinkou aby se nepřidusila, mám tři zavinovačky a vyjdu s tím tak akorát, ale používám takové ty rychlo na suchý zip

  • Já měla vždycky 1 rychlozavinovačku a 3 takový ty klasický šněrovací. Ty jsem používala na to úplné novorozeně, ono jim dělá dobře, když jsou trochu zpevněný. Hlavně náš nejstarší byl hrozně divokej už od narození a těma pohybama budil sám sebe :-). Obecně zavinovačky doporučuju, pokud půjdeš jen do těch rychlo, tak podle mě tak 2.

  • Zavinovačku do autosedačky jsem měla, letní i zimní. Ale v podstatě jsem jí používala jen do kočárku. Měla jsem kluky z auta vždycky zpocený, takže nebyla třeba ani deka. Navíc v zimě se to přes ty všechny vrstvy i dost těžko zapíná. Spíš bych radila počkat, koupit jí pak můžeš vždycky.

  • ahoj, já mám termín taky v září, zavinovačku mám zatím jenom jednu a jednu a autosedačku mám Maxi Cosi Cabriofix a mám na ni ten jejich fusáček, myslím, že na zimu se bude určitě hodit. Potom mám fusak Lodger Bunker, ten má docela hodně využití, tak snad nám to bude stačit.

  • mám zimní dítě a měla jsem fusak do autosedačky od Emitexu a bohatě jsme ho využila jak v autě tak i v kočárku. Stačily mi dvě rychlozavinovačky nějaké první dva měsíce, pak už v nich malý být nechtěl a tak jsem je podkládala pod něj a jen ho těmi cípy jakoby překryla.

  • Já si myslím, že ideální je mít alespoň dvě zavinovačky. Bohatě stačí ty klasické, které dnes už nabízí prakticky každý obchod, kde mají kojenecké zboží. Já třeba zavinovačky pro svoji malou kupovala tady: https://www.ptace.cz/Zavinovacky-c20_191_2.htm

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist