Zatoulala se nám kočka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #410061 24.8.2019 16:48

Dobrý den, mám teď takový problém, který sem tak úplně nepatří, ale nevím kde jinde bych ho měla řešit. Máme dva roky kočku. Bydlí s námi v Praze v bytě, ale jezdí s námi na chalupu, kde ji pouštíme ven. Nikdy s ní nebyly problémy, vždy se vrátila na zavolání. Je vykastrovaná, ale před dvěma dněma ráno odešla a od té doby se nevrátila. Chodili jsme po vesnici a volali jsme na ni, prohlíželi jsme všechny příkopy a silnice, ale nikde jsme ji nenašli. Už nevíme, co máme dělat. Myslíte si, že je ještě nějaká šance, že se vrátí? Kdyby měl někdo tip na to, co máme dělat, tak bych byla moc vděčná. Předem děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • HaSha24.8.2019 18:22

    Zkusila bych dát fotku na stránku Psí detektiv, vytisknout plakát, kamarádce se jednou stalo, že se jim kočka přestěhovala k sousedům (asi lepší žrádlo). Vrátit se sama pořád může, ale jestli to není u ní obvyklé, tak je lepší využít všechny možnosti hledání zavčas.

  • marketaj24.8.2019 22:50

    Nebudu zlá a tak svůj názor nenapisu a odpovím jen na tvůj dotaz:
    Dejte ven její žrádlo, volejte na ni, vylepte plakáty, zkuste spadovy útulek. Zkoušejte jak přes den, tak hlavně navečer.
    Může být někde zavřená nebo se jí bohužel něco stalo. Takže úspěšný návrat je nejistý a je nutné si uvědomit, že na vesnici většina lidí kočky vnímá jinak než mi, majitele postelovych povalecu.

  • Risu24.8.2019 19:30

    Vytisknkut plakaty, nabidnout odmenu, dat na psidetektiv.cz, hledat ji choďte po pulnoci s baterkou... Drzim pesti at se najde

  • Nam se taky na tyden ztratila kocka, pak se vratila a uz mame kotata... Ale nase neni kastrovana. Treba si jen vysla nekde na vylet, ale jestli se vrati nebo ne ti asi nikdo s jistotou nerekne.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 755 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist