Zatím bez dlouhodobého vztahu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #39650 25.5.2011 21:47

Je to asi ve mě.. když to tak vezmu, tak jsem pořádny vztah neměla. Je mi 19, byla jsem mnohokrát a mnohokrát zamilovaná, z 90% nejspíš platonicky. Když jsem s někým chodila, buď tam bylo zamilovanosti moc nebo žádná. Nespěchám na nějaký vážný, víceletý vztah. Jen to vidím denně u svých kamarádek, mezi nimi se najde možná každá páta nebo víc, která nemá dlouholetého přítele. Nebo aspoň už neměla. Nejsem tlustá, ani šeredná, ani nádherná:D.. Jen chybou je, že bych (po zkušenostech) nešla sama za klukem, co se mi líbí, vážne ani za miliony. Máte nějaká podobně? Vím, že v lásce se nemá nic plánovat, jen mě to někdy docela mrzí, že mám buď krátký vztah nebo žádný..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko25.5.2011 22:52

    Nezoufej, já svůj první opravdový vztah se vším všudy zažila az ve 20 a trvá již 10 let. V dnešní době to je asi staromódní, ale dělám si legraci, že než kvantita je pro mě důležitější kvalita. :) Sice jsem taky toužila s někým chodit již dřív, ale v podstatě nebylo moc z čeho vybírat nebo tí, o které bych měla zájem, zase nejevili zájem o mě. Taky nejsem typ, který by šel dobývat chlapa, na to nemám odvahu. :) Pak to přišlo, když jsem to nejméně čekala - odjela jsem z domu na VŠ s tím, že jsem si vyloženě řekla, že se nechci nijak vážně vázat. A zrovna to vyšlo obráceně. Když se ohlédnu zpátky, nemám pocit, že bych o něco přišla jenom proto, že jsem v otázce vztahů začínala později. Neboj, jak se říká na Slovensku, na každý pytel se motouz najde!

  • dzusinka25.5.2011 23:40

    Já bych řekla, že prostě víš co chceš a jestli ti to tak vyhovuje, tak nevím proč by s tím měl být problém.

  • Tak když jsi láskou zklamaná, tak je jasné, že za nějakým vážným vztahem nepádíš...já taky kluky nenaháněla, v 16 jsem šla jednou a naposled na rande a to ještě navíc naslepo a ten šok z toho, jak moc ten dotyčný chtěl se mnou chodit, mě vyděsil na několik let :-) Pak byly krátké vesměs několikatýdenní vztahy, kdy to prostě nebylo ono, a dodělal to jeden, který mi zahnul s bývalkou, tak jsem si řekla než se trápit, že budu radši sama...Veškeré návrhy na rande jsem odmítala s tím, že jsem spokojená tak, jak jsem - sama ;-) No a svou pravou lásku jsem poznala až v 25 letech a to ještě z donucení...kamarádi mě pod záminkou pozvali do čajovny a tam jsme se poznali a jsem moc šťastná...takže neboj, ono to přijde, nemá smysl zkoušet to s každým ;-) Jak psala lulatko, důležitější než kvantita je kvalita :-))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist