Zásilkovna

Otázku položila: Anonymní uživatelka #422281 25.7.2022 16:13

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na Vaši zkušenost se Zásilkovnou. U trasování Zásilky je "Očekáváme dodání obchodem". Co přesně to znamená/jak dlouho od ted´ trvá doručení zásilky? Ještě nikdy jsem si přes Zásilkovnu nenechával nic doručit, tak nevím, jestli je ted´ někde chyba nebo jestli se někde balík zasekl.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ocekavame dodani obchodem znamena, ze zasilkovna prijala objednavku, ale obchod ji jeste nedal balik k preprave. To bohuzel zavisi na obchodu, kdy balik na zasilkovnu podaji, ne na zasilkovne (pokud obchod nema domluveno, ze by si u nich zasilkovna baliky vyzvedavala sama, to ale taky neovlivnite). Jinak mne baliky zasilkovnou prijdou treba uz druhy den, vetsinou ale az treti.

  • nasviceny.kruh26.7.2022 10:23

    Zdravím vás, nedávno jsem tenhle odkaz pokládala na https://www.top-bazeny.cz/ když jsme taky čekali na balík. Je to stav, kdy Zásilkovna sice přijala data k zásilce, ale ještě nemá v ruce fyzickou zásilku, tj. že ji řidič nesvezl na depo nebo ji e-shop nepodal na výdejní či podací místo Zásilkovny. U nás to bylo kvůli tomu, že řidič prostě nedorazil dva dny na svoz, tak byl balík připravený na e-shopu, ale neodeslaný. Samotný e-shop za to nemohl. ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 490 odpovědí a 409 679 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist