Zase ti kluci

Otázku položila: Anonymní uživatelka #423885 20.3.2020 0:46

Ahoj, mám takový dlouhodobý problém s klukem. Chodili jsme spolu sedm měsíců a pak se rozešli, protože on potřeboval zjistit kdo je ( vím že to zní divně, ale je to puberťák a myslím že ho vyděsila představa, že by byl v životě jen s jednou) přesto že se prakticky rozešel on se mnou, tak to nesl hůř než já. Ještě chvilku po rozchodu jsme se scházeli, ale nakonec jsme s tím přestali. I kvůli toho, že mi přišlo, že se až moc změnil, jako bych ho ani nepoznávala.
Po pár měsících jsme byla zvědavá jak se mu vede, tak jsem ho pozvala ven. A nemohla jsem uvěřit jak moc se změnil. Jako kdybych mluvila s úplně jiným člověkem. Jako by si hrál na frajera co sjíždí párty. Nicméně po dalších několika měsících co jsme se neviděli mě pozval zase on ven. A zase jsem se bavila s tím klukem se kterým jsem tehdá začala chodit a do kterého jsem se zamilovala. Ten den jsem si fakt užila a docela šlo vidět, že mě chce zase zpátky, což bych za normálních okolností rezolutně odmítla. Ale je to těžké. Když se chová jako idiot, tak mi nevadí že s ním nejsem, ale teď když trochu dospěl a začal se zase chovat normálně je to těžké říct ne.
Vím, že člověk co uvažuje racionálně by mi řekl, ať se od něj držím dál, ale zkuste se vžít do mojí situace. Opravdu nevím jakou variantu si vybrat a začíná mě to dohánět k šílenství.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy20.3.2020 8:16

    Já nevěřím, že tyhle puberťácké mladé lásky vydrží navěky, takže pokud cítíš, že by vám mohlo být dohromady fajn, tak to zkus. Ono plánovat do daleké budoucnosti je stejně zbytečné, může se stát tolik věcí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist