Zase problém se vztahy ...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #53956 6.7.2012 19:27

Ahoj holky, potřebuju se vykecat, mám přítele(sme spolu 2 rokyú, ale poslední půl rok mám takového lepšího kamaráda, co by se mnou rád chodil a pořád na me "čeká", je moc hodný, rozumíme si ( s přítelem už to takové ideální mezi námi neni) no ale já se nemuzu rozhodnout, bojim se s přítelem rozejít asi strach z nejisté budoucnosti, ale na druhou stranu bych chtela byt s tim "kamaradem". A kdyz to vezmete z té druhé strany tak on to tez nema lehke, a aby se zabavil a netravil dny sam doma, tak prave jezdi na ruzne akce no a ted je pozvany ke kamaradce cp se mu driv libila a ja strasne zarlim, ikdyz mam porad sveho pritele a on proziva horsi veci, ale me tohle strasne vadi a nechci aby takhle "si uzival" . Holky co s tim mam delat, jak byste se rozhodly vy? Díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já mám zase trochu jiný názor než holky. Můj muž je můj první a ted jsme spolu už 11 let a pár měsíců... od ledna jsme manželé a čekáme dvojčátka, která budou co nevidět na světě. Jsme štastní jako nikdy předtím. Za tu dobu co spolu jsme, jsem potkala také takové "pokušitele"(dodám, že náš vztah měl často k dokonalosti velmi daleko), ale věděla jsem, že ta zamilovanost, ten náboj a to vše co člověka táhne jinam stejně vyprchá a hlavně žádný není dokonalý(ikdyž tak často vypadá), každý má nějaké chyby.... nechala jsem všechny bez delšího hloubání jít, nikdy jsem si to nevyčítala, právě naopak bych si celý život vyčítala, že jsem kvůli tomuto opustila svého přítele. Ale záleží na tom, co od života chceš, já netoužila po užívání si, chtěla jsem poklidný život s partnerem, toužila jsem po rodině, milovala jsem ho a stále ho moc miluji a proto jsem bojovala i když někdy síly opravdu nebyly a vyplatilo se mi to. Plno lidí se mi divilo, že jsem od něj neodešla, měly jsme docela nepříjemný a velký problém, ale já jsem štastná, že jsem to neudělala, protože ted bych byla bez skvělého muže, který si mě váží a udělá pro mě co mi na očích vidí a hlavně mi ho poslední dobou většina kamarádek závidí....celou dobu jsem věděla a cítila že je to prostě ten pravý, zní to naivně, ale je to tak. Ale pokud ty se necítíš ani trochu štastná se současným,nemiluješ jo nebo prostě chceš změnu, život si užít tímhle způsobem, není na tom nic špatného, každý jsme jiný. Já bych se první ale snažila trochu urovnat stávající vztah a až pak bych se vrhala do náruče někomu jinému. Určitě ti neříkám, že musíš zůstat s tímhle partnerem ;) Já bych ho jen neopouštěla kvůli jinému, když už rozchod, tak proto, že to nefunguje.

  • Tak jestliže žárlíš, tak to je jasný důkaz, že máš svého současného přítele moc ráda a chápu že ti vadí, že si ,,užívá" , ale tak já bych si s ním o tom třeba zkusila promluvit, protože je dost možné, že jemu také vadí, jak trávíš čas se svým ,,kamarádem" a také žárlí. Kdyby jste si o tom promluvili a ty si mu vysvětlila co ti vadí, tak by to mohl pochopit a váš vstah by se stal znovu krásným. A bojíš se nejisté budoucnosti? Polož si otázku s kterým z těch dvou chlapů si dokážeš představit tu tvou budoucnost :) ...A hlavně risk je zisk to si pamatuj a v životě by se mělo někdy něco risknout ne? třeba nakonec zjistíš, že to není ani s jedním to ,,pravé ořechové" a najdeš si někoho úplně jiného :)... On někdy totiž chlap, který chce získat ženu tak je moc milý a hodný, ale jakmile získá co chtěl změní se a na to si dej pozor :)
    Tak přeju ať se rozhodneš zprávně ;-)

  • No tak já jsem byla v naprosto stejné situaci :) Skoro 2 roky vztah, nebyl ideální, plno chyb a nedůvěry, ale měli jsme se rádi a do toho jeden 'kamarád' co by mě chtěl a co se o mě snažil... A snažil se a snažil a mě to k němu táhlo a táhlo, až jsem po dlouhém rozhodování zjistila, že když bych ho nechala jít, celý život bych žila s pocitem, že mi něco krásného uteklo. Rozešla jsem se s přítelem, začala chodit s 'kamarádem' a je to perfektní. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist