Zase ex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #436174 21.11.2020 2:41

Ahojte, byla jsem s bývalým přítelem skoro 3 roky a neustále jsme se rozcházeli a scházeli, ze začátku kvůli věkovému rozdílu, protože jsem starší o 3 roky, a tak tehdy jsem začala vše vnímat jinak než on, byl nevyřáděný a chtěl si užívat. Pokaždé co jsme se rozešli, tak jsme se začali po nějaké době bavit, potom jsme spolu jen spali, nešlo to z mojí strany, protože jsem pořád něco cítila a tak jsem to ukončila. Za nějakou dobu jsem si našla přítele a bývalého jsem konečně vymazala z hlavy, ale on se začal ozývat a sledoval mě na sociálních sítích, takže věděl že už mám vztah, ale bohužel to nedopadlo a jsem zase sama. Bývalý mi zase začíná psát, omluvil se mi za všechno, že se choval jako blbec a pořád mě chce vidět, prý i kdyby mě viděl jen na pár minut, tak mu to bude stačit. Co si takhle píšeme, tak chodí se slečnama ven, na víno k nim domů a mě se vybavuje vše to, co dělal když byl se mnou ve vztahu a chodil takhle za jinýma. Já nevím co dělat, napsali jsme si vše, co bylo za ten vztah špatně, uvědomili jsme si chyby a řekli si co nám vadilo a napsal mi, že by to teď bylo jiné, když jsme si vše vyjasnili. Máme spolu hodně společného, hrozně si sedíme povahově, máme i stejné názory, ale pořád mi něco říká, že to není správně, připadám si zase jako někdo, kdo by mu jenom zaplnil čas aby nebyl sám..ale na druhou stranu si říkám, že možná by to bylo vše jinak.
A tak se chci zeptat na vaše zkušenosti, když jste někoho hrozně milovaly, rozešli jste se, jestli jste se vrátily nebo ne, protože tohohle kluka jsem snad milovala nejvíc ze všech a pořád pro mě bude taková slabina.😀😀

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik21.11.2020 5:05

    Ahoj, z mé zkušenosti, lidé se nemění. Vždy je to jen chvilkové a pak se to vrátí do stejných kolejí.Ty mu teď musíš ukázat, že jsi se s tím již vyrovnala a jdeš dál. Věř tomu, že na tebe čeká někdo, kdo tě bude opravdu milovat a ne tě mít jen jako výplň času. Věnuj se teď sama sobě, najdi si koníčka, buď nejdříve šťastná sama se sebou a najdeš pak i naplňující vztah.

  • Francy21.11.2020 10:28

    Proč by si měla ztrácet čas s někým, kdo tě už zklamal? Lidi se nemění, odstřihni ho a časem se najde někdo lepší :-)

  • Mne to príde, že s ním tiež chceš byť len preto, aby si nebola sama, resp. sa bojíš, že takú lásku už nezažiješ. Vidíš všetky jeho chyby a si si vedomá toho, že to nezmení, aj keď si môže uvedomovať, čo vo vzťahu pokašlal. Tak prečo uvažuješ, že by to mohlo fungovať? Ľudia dospievajú a učia sa, to je pravda, ale na láske a spoločných záujmoch či povahách vzťah ešte nikto nevybudoval. Bohužiaľ.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 489 odpovědí a 409 679 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist