Žárlivost ve vztahu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #405980 4.11.2019 17:36

Ahoj, jsme s přítelem skoro 3 roky. Můžu říct, že náš vztah je skoro bezproblémový. Je hodný, pozorný nikdy na mě nezvýšil hlas. Čím déle spolu jsme, tím víc si uvědomuji, jak je skvělý. ALE, přece jen má jednu malou chybku. Nežárlí. Přijde mi přirozené alespoň trošku žárlit. Protože mi kvůli tomuto problému přijde, že jsem mu malinko fuk.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy4.11.2019 19:05

    Co kdyby se místo "nežárlivosti" použilo slovo důvěra? Už by sis nepřidala jako kus nábytku?

  • Speedy614.11.2019 19:21

    Žárlivost není důkaz lásky, ale nedůvěry a nízké sebejistory. Silný partner ví, že žárlivostí noc nezíská a případnému podvodu jinak nezabrání. Buď naopak ráda, že ti věří.

  • Asi mu nedavas duvod k zarleni.. A to je dobře. Kdybys davala, prestal by ti duverovat, jak je psáno vyse 🙂 muj partner, ted uz manzel taky na me nezarlil a docela me to taky stvalo 😃 ale ted jsem za to rada, zarleni opravdu neni projev lasky 🙂

  • macicekkajik4.11.2019 21:38

    A ještě jedna maličkost. Člověk většinou žárlí, když sám podvádí, protože si myslí, že to bude dělat i protějšek. Mám to docela podložené i zkušeností u mých známých.

  • měla jsem partnera, který mi vyčítával, že na něho nežárlím. Já k tomu neviděla důvod, věřila jsem mu. Nakonec si potřeboval zvýšit sebevědomí s jinou, asi to mělo být mé vyprovokování. Já to s ním vcelku rychle ukončila, nestál mi za to. Teď mám partnera, na kterého taktéž nežárlím. Už toho máme za sebou oba dva tolik, že si sami sebe vzájemně neskutečně vážíme.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist