Žarlivost?Závislost?Divný pocit...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42953 8.9.2011 16:10

Zdravím...nevím jak popsat to, co se ve me deje,s pritelem se obcas hadame,a nekdy se v necem neschodnem..ale to je asi v kazdem vztahu..jsme spolu pres tri roky..a ted se spolu stehujeme do bytu..ja moc kamaradek nemam,za to jemu kamaradi nechybi...ma partu kluku...obcas vsichni chodime nekam si sednout atd..kdyz nekde jsme tak se ani moc nebavim..kluci maji porad narazky na kolemjdouci holky..furt se bavej pojd pujdem tamhle treba tam budou nejaky kundy atd jako s humorem jo,kazdy ma holku ale jejich reci jsou opravdu otravny..zajimaj je jen holky a nic jineho..ted v sobotu s nima ma jit si nekam sednout..protoze kamaradova holka jede pryc na machac na seznamovak tak aby nesedel doma kdyz jede pryc tak se domluvili ze nekam pujdou..me to samozrejme vadi prootze se bojim kam pujdou co tam bude ten muj delat jestli nebude nakou balit atd..bojim se tak proto ze me delal naschvaly s holkama,kdyz jsme se rozesli..protoze jsme se hadali presne vim ktery holky balil a ktery chtel..ja kdyz je nekde potkam tak bych na ne nejradsi skocila a vite co :D ale odpustila jsem mu a vratila se k nemu vybral si me..chci si rict ze jsem taky necim vyjmecna ze se nemusim srovnavat s jinymy..a ze kdyz sveho pritele pustim a budu mu verit ze me bude mit o to radsi..jenze ja mu furt jen pisu sms ..furt chci byt s nim..a kdyz chce jit s klukama nekde bezeme tak ho prosim at nechodi a pohadame se rekne ze vsem bude jasny ze nejde kvuli me a tak achjo..nevim co delat..abych nebyla tak zarliva abych umela nevzit mu telefon kdyz pokazdy zavola..umet bejt i nedostupna..nemate nejakou radu..aby se o vas kluk treba porad bal..nebo co mam delat?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak urcite by sis mela najid nejakou zabavu,neco co te bude bavit,pak nebudes potrebovat porad jen jeho a urcite si budete vzacnejsi.Ja treba zacla ze zumbou,skus treba neco podobneho a urcite si tam najdes i nejake kamosky.

  • Řeším taky něco podobného. :)
    Nedávno mě můj kluk fakt vytočil, v pátek večer si odjel v klidu pít na oslavu narozenin jeho kamaráda a nezajímalo ho, že já se budu nudit doma. Tak jsem si řekla: proč bych se měla nudit doma? Vzala jsem kamarádku a mazaly jsme do kina. :) A potkaly jsme tam tolik známých, že po kině jsme zašli do hospody, bylo veselo... :P Tím nemyslím, že bych ho podváděla nebo tak, ale prostě jsem se bavila i bez něj. Další den mi psal, jestli vím, co bylo včera v kině za film a jak ho mrzí že jsme nešli... A já mu tak ráda řekla "Ale já tam byla" :D hodně se divil :D Prostě jsem se naučila nevázat se na něj, jasný, že si udělám čas jenom pro nás dva, ale i pro sebe.
    Pokud ti můžu poradit, najdi si kamarádky, život bude hnedka zajímavější a věř, že kámošky jsou hrozný požírač času. :D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist