Žárlivost

Otázku položila: Anonymní uživatelka #72196 2.8.2012 0:27

zdravím :) mám přítele který si nedavno z holkama jen užíval ale já jsem se jen tak nedala a jsme ted pár ale já jsem žárlivá celkem dost ...on je ted na dovolené a pořád provokuje tim že je tam třeba něaká holka a tak...a já pak přemýšlim jen nad tim co dělá...když sem se pokusila aby on měl taky něakýho tak zvaně brouka v hlavě a řekla sem mu že pracuji na smněně z něakým klukem za kterym přišla jeho slečna která mě nemá moc ráda(asi také žárlí)tak mmi řekne at si vemu triko z výstřihem a at si k němu stoupni a začnu vykládat před ní jak je skvělěj co byste udělali?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • nějak mi uniká, proč ho provokuješ a chceš aby žárlil. Jste jako malé děti, které se provokují a přitom to nezvládají ustát. Jestli zrovna na tomhle chcete vystavět vztah, to je čistě vaše věc, ale zamilovaní lidé se k sobě chovají poněkud jinaka záměrně se ani blbými řečmi nezraňují.

  • Těžko říct... Záleží na tom, jestli by byl schopný tě podvést, nebo ne. Jsou chlapi, kteří si musí dokazovat ve společnosti žen, jak jsou oblíbení a neodolatelní a dokonalí (samozřejmě nejsou :D), ale nepodvedou. No a pak jsou takoví, kteří by byli schopní si začít bokem i nějaký ten románek. Doufám, že tvůj případ je ten první.
    Na tvém místě bych ho nějakou chvilku nechala být, ať si říká, co chce, ať si provokuje, a žila bych si "po svém" - jdi se bavit s kamarádkou do baru nebo na diskotéku a další den se zmiň, že jsi úplně hotová, že jste protancovaly celou noc a že tě bolí hlava z koktejlů, na které tě pořád někdo zval. Choď víc mezi lidi, ať je v nejistotě, kde a s kým jsi a jestli tě tam náhodou někdo nezkouší sbalit. Ono když to takhle uděláš častěji, je možné, že se nad sebou zamyslí a zlepší se to.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist