Žárlivost

Otázku položila: Anonymní uživatelka #61369 9.6.2012 15:04

Ahoj holky potřebovala bych poradit co mám dělat abych méně žárlila? Mě prostě vadí když se přítel třeba jenom podívá na nějakou holku a tak se na ně přestal koukát, ale jen když se třeba očkem podívá tak už udělám takovou scénu. Chtěla bych být ohleduplná oproti němu a tak bych se chtěla snažit to změnit ale nevím jak. Jinak předem děkuji za odpovědi :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • dzusinka9.6.2012 15:20

    Zapracuj na důvěře vůči němu. Zřejmě máš taky problém se sebedůvěrou, jestli si myslíš, že by tě opustil kvůli nějaké, co se za ní otočí na ulici. Dělej, co tě baví a každý den si stoupni před zrcadlo a řekni si, co se tobě samotné na tobě líbí.

  • nejlepší protijed proti žárlivosti je přát tomu druhému co nejvíc toho na co žárlíš...když mu to budeš přát nemáš pak na co žárlit. je to těžká ale učinná metoda.

  • taky jsem žárlivá, ale říkám si že to snad koriguji ... Vždycky když někde jdeme a je tam pěkná holka tak mu ještě řeknu, hale koukej ta má zadek co ? Nebo ta je pěkná co ? Vždycky si vyslechnu, jak by to s ní uměl, zasměju se že je úchyl a jdeme dál :D Kolikrát, ale taky nemám náladu a otočí se několikrát tak už ho taky trošku sjedu... Ale já taky koukám na chlapi a za pěknym se otočim, to si myslim, že dělá snad každej .. a řekni si upřímně není lepší když kouká, nebo šahá ? :-))) Chlapi tuhle žárlivost nesnášej, pozor na to ... Taky jsem ženská a jsem z něj hotová, ale snažím se nějak korigovat, i když občas mi to taky ujede, ale jestli stojí o to se mu nezhnusit ... Aspoň to je můj názor ...:-) A vís kolikrát si pořád s někým píše, já se ho jen ptám kdo mu píše a on kolikrát řekne papež :-)))) a pak odejde spát a telefon nechá na stolku a mám šílenou chuť se mu do toho telefonu podívat, ale nepodívám se !!!! Podle mě to je začátek konce.

  • Přesně jak píše dzusinka, musíš mu začít věřit, já prostě vím, že mě přítel miluje ( a vůbec jsem to od něj hooodně dlouho neslyšela, řekl mi to za 3 roky co jsme spolu asi 2x) a taky jsem si ze začátku říkala, že kdyby mě nemiloval, nebyl by se mnou.

  • no jestli si s tím sama nevíš rady, tak psychiatr nebo zpovědnice :D ne takhle, žárlivost, at u chlapa nebo u zenské je jedna z nejhorších věcí, co můžeš vašemu vztahu nabídnout... proste když na něj žárlíš, tak mu nevěříš. a jeslti jeden druhému nevěříte - pak to snad ani není vztah, jen soužití. nebo spíš tolerování jeden druhého. důvěra je základní kámen vztahu. podívej manželova bývala přítelkyně - chodili spolu šest let - byla taky šílená stíhačka. stačilo, aby se na někoho usmál a ona si dotyčnou vytáhla a jednak ji soukromě vynadala a jednak ji veřejně ukamenovala pomluvami - před ní samotnou.. a on ji potom podvedl se mnou, aby ji následně za asi dva měsíce opustil. ale može si za to sama, trubka žárlivá. já jsem žárlila asi první půlrok vztahu na jednu holku, se kterou se dost setkával - ale pak jsem pochopila, že to prostě není dobré, akorát nám to rozbíjelo vztah. tak jsem z vteřiny na vteřinu přestala žárlit a bylo to. návod na to nemám, prostě si to musíš v hlavě srovnat a opravdově si říct, že žárlivostí ničíš váž vztah a že je načase žárlivost opustit navždy..

  • Taky jsem žárlivá,a to je asi každá. :) Ale my s přítelem si z toho děláme srandu. Odlehčí to atmosféru. :) Já svému příteli na 100% důvěřuju,ale i tak ta žárlivost je a asi i bude. Přítel to chápe a respektuje,ale zase bych mu třeba nikdy neudělala scénu jen kvůli tomu,že se po nějaký kouknul. To už bych musela mít sakra důvod,aby jsme se začali hádat. Jsme spolu už 11 měsíců a za tu dobu ještě ani jedna hádka,a to že jsem vážně žárlivá ;) Zkus to s ním probrat a víc mu důvěřovat :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist