Žárlivost:(

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41233 27.7.2011 19:47

Ahoj holky, zase to známé téma..napíšu to ve zkratce, poslední dobou mám hodně opakované sny především o tom, že mě tam přítel podvede, nebo se chce rozejít, protože si našel někoho jiného, už nevím jestli mi to neleze až moc do hlavy, ráno se totiž probudím a pár minut mi trvá, než si uvědomím, že to byl sen, jenže jde o to, že asi proto nemůžu večer usnout a včera se mě přítel zeptal, proč nespim, tak jsem už to nevydržela a řekla mu pravdu, že mám pocit že mě podvádí. A dnes se se mnou celý den nebaví, je naštvaný ...prý už těch mých žárlivých scén má dost, ale nejhorší je, že toho mám dost i já, nevim proč se tak chovám, chtěla bych to odbourat. Nestačí, že si to vyčítám sama, ale i partner, bojím se, že ho tak ztratím.
A ještě mě v té podezíravosti utvrdil tím, že když jsem mu to večer řekla, tak místo toho, aby mě např. obejmul a řekl že sem hloupá, že si to jen namlouvám, že mě miluje, tak se jen naštval a straní se mě. Opravdu se bojím co se děje:(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nejsi ty moje dvojče? Protože já si teď taky procházím těžkým obdobím. U nás po mém příteli jede dost slečen, hlavně pubertální holky (jemu je 21, mně 19).. Dokonce mu i některé psaly... On mě sice ujišťuje, že mě miluje, ale přede mnou měl dost holek, se mnou má nejdelší vztah (skoro 3 roky), ty slečny předtím byly spíš jen na zábavě pro radost, max. nějaký sex, ale nikdy ne doma, domů si žádnou nepřivedl, krom mne. V září jdu na vejšku jsem celá špatná z toho, že tu zůstane celý týden sám. Je mi až do breku. Nepodvedl mě, ale tajil mi, že mu ty holky píšou, i když ty smsky nebyly vůbec důvěrné (pak mi je nakonec ukázal). Dneska je zlej den a já jsem fakt v háji.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist