Žárlení na kamarádku mého kluka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #368064 15.1.2021 15:25

Ahoj, jsem fakt hrozná, nemohu si vůbec pomoci, ale pořád musím žárlit na kamarádku mého kluka. Vždycky, když mi řekne, že s ní někam jde nebo vidím, jak si píšou, začne se ve mně vařit krev a občas dojde i k tomu, že udělám žárlivou scénu, což vím pak sama, že to přeháním a nedělá to dobrotu. :( Přitom on mi pořád dává najevo, že mě miluje a nechápe, proč pořád žárlím.
Jako takhle, ničí mě to, že mi řekl, že s ním chtěla spát před tím, než věděla, že má mě, ale on jí odmítl s tím, že mě poznal a nechce mě ztratit. Ale prostě mi vadí, že se baví s někým, kdo do něj dříve "dělal" a teď najednou dělají jako by nic a baví se pořád. . Zkrátka nevím, co mám dělat, nechci mu to zakazovat, ale zase mě to opravdu dost ničí. Máte to taky tak někdo?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack15.1.2021 16:51

    Taky by mi to nebylo úplně jedno, ale záleží na tom, jak časté to je. Vybral si tebe, což je důkaz sám za sebe. Upřednostnil tebe před jinou. Měla by ses nad tím zamyslet a zapracovat na svém sebevědomí, protože žárlení je známka nízké sebedůvěry.
    Pokud to se scénami přeháníš, mohl by to pro něj být třeba i důvod k rozchodu.

  • Ahoj, na Tvém místě bych taky nebyla "nadšená". Záleží hodně na tom, jak jste spolu dlouho (čili na frekvenci vašeho vídání), jak často si s ní píše a stýká (pokud je to jednou za měsíc, může to být ok, pokud je to pětkrát týdně, možná divné, to by mi "smrdelo") plus na míře "ohrožení" (třeba na tom, jak vypadá (pokud je pro Tvého přítele přímým opakem nějakého symbolu přitažlivosti, snad není čeho se bát :-) ) Chce to vše zjistit ;-)

  • Ahoj, já mám taky s "kamarádkou" od přítele špatnou zkušenost a ani po prvním upozornění mi to nedocházelo. Teď už je to bývalý přítel i přes to, že byl jediný, kterého jsem upřímně milovala, on jen lhal a scházel se s ní za mými zády. Už jsem k tomuto nedůvěřivá. Jak by se díval na to on, kdybys měla takového kamaráda?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist