Zapomněla jsem si vyzvednout lístek na peníze

Otázku položila: Bývalá uživatelka #27631 6.10.2012 12:50

Ahoj, prosím vás o radu. Nevíte co se bude dít, když jsem si zapomněla vyzvednout lístek na peníze? Uvědomila jsem si to včera večer, úplně se mi udělalo špatně:-( Myslím, že se vystavuje 3 dny před a 2 dny po konci měsíce. U mojí doktorky se všechno dává podle předpisů takže pochybuju, že by mi ho sestra dala s datumem 1 nebo 2 října:-( Jestli mi přijdou peníze třeba až s těma za říjen tak to bude v pohodě, protože mamka říkala, že by mi půjčila, ale kdybych o ně třeba měla přijít úplně, tak to byl docela prů..r
Nemáte někdo zkušenost?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Maki896.10.2012 15:21

    Myslím,že pokud ho odevzdáš o pár dní později,tak se nic neděje - jen ti penízky přijdou se zpožděním:-).Já jsem vždy lístek na peníze odevzdala koncem měsíce.Pokud bude sestra hodná,tak ti to napíše......hodně štěstí;-):-)

  • no můžeš to zkusit se zeptat sestry, zda by ti to nenapsala zpětně, aby jsi se vešla.......ale když to nepujde, tak to nevím, co se bude dít.....

  • Neboj, já ho mnohdy vyzvedávala třeba až v půlce dalšího měsíce, a sestra mi ho vždycky zpětně napsala a po odeslání mi peníze přišly uplně v pohodě, žádný problém s tím nikdy nebyl.. Sestra ti ho určitě napíše, přece to odeslat musíš a vysvětli ji, že kvůli tomu nebudeš bez peněz..

  • Lístek na peníze se musí odevzdat k poslednímu v měsíci.S tím aby ti sestřička vystavila lístek spětně, by neměl být problém.Záleží také,jestli byl ještě pro zaměstnavatele(podle délky nemocenské),nebo pro OSSZ.O peníze nepříjdeš,ale mužou přijít se spožděním.Zavolala bych na OSSZ a tam se informovala.Oni si skutečně mužou dát načas a bylo by škoda dostat spožděnou nemocenskou třeba až v termínu další nemocenské(pokud marodíš dlouhodobě):-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist