Zapomněl váš přítel na váš svátek?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #284342 23.11.2016 20:18

Ahoj holky, asi hloupá otázka ale zajímalo by mě, jal byste se zachovali kdyby pritel zapomel na vas svátek a nic vám nedal i pres to ze byl celý den s vámi a vy jste mu k jeho svátku dali 3 dárky ? Dekuju

  • 24.11.2016 18:58:49 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 24.11.2016 18:58:49 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tohle je u chlapů opravdu úplně normální. Můj manžel je přesně tento zapomínací případ. V takovém případě příště nečekej na romantiku jak z filmu, ale tři dny před tvým svátkem či narozeninama se mu nenásilně zmiň o tomto významném datu. Já se po těch letech už narovinu ptám, jestli už má pro mě dárek, a jestli ne, tak že by se mi líbilo to a to. Můj je šťastný, že nezapomene a že navíc ví, čím mi udělá radost :-D a já jsem pak spokojená taky ;-)

  • terryk23.11.2016 21:28

    Láska se neměří na počet dárků. Víc by mě mrzelo, že na mě zapomněl byť jen se přáním. Ale nehrotila bych to. Chlapi na ty výročí moc nejsou a neznamená to, že by jim člověk byl ukradenej:-)

  • rekla bych ze me to mrzi, aby priste nezapomnel :)
    chlapi vazne nekoukaji na svatky :D
    ja se pripominam :D

  • To bych vcelku ignorovala... Me se stala neprijemnejsi vec... Jmenuju se stejne jako moje mamka a ten den chtel jit k nam na navstevu a ja na nej u vytahu "jo prosimte poprej mamce k svatku" a on ze jo a jak se jmenuje a ja mu rekla jmeno (a nejak mu nedoslo ze se tak jmenuju i ja... :-D) chlapimaj tezkej problem si pamatovat data, narozeniny,svatky..

  • mrzelo by mě to, ale rozhodně by mě mnohem víc mrzelo když bych dostala tři dárky a přání, ale za celý den by na mě měl čas jen pár minut na předání dárku. on s tebou byl celý den-daroval ti to nejcennější co mohl-svůj vlastní čas! ;-) vlastně ti tím ukázal jak moc tě má rád, chce s tebou trávit co nejvíc svého času :-)

  • Mně by se to teda dotklo :-D Ale každej to bere jinak. Asi bych nadhodila něco v ten den. Třeba že si dáme aspoň panáka, když mám ten svátek. A když dárek nedal, nedala bych příště ani já :-D Přece jen ne každý svátek "řeší" jako narozky. Tak je třeba zvyklý to neřešit)

  • Asi by mě to zamrzelo...proto to raději připomínám. Ale svátek bych neřešila. K svátku si dáváme jen sladkost.

  • To mi udělal i můj.Normálně bych si na konci dne jen vtipně rejpla,ale letos ne.A to jen proto,že si cca během jednoho měsíce vzpomeň popřát třem kamarádkám a ještě mivto řekl.To mě bolelo o to víc.Kapku jsem mu to dala sežrat.A zlost jsem mu na jeho svátek koupila triko s nápisem:Nesahat,jsem zadaný. 😁

  • Teda mě by to moc mrzelo a řekla mu to, i když jsou to chlapi, ti takoví už jsou. Můj kluk to ještě neudělal, ale doufám, že ani neudělá.

  • Nikdo nejsme neomylni… mne se taky podarilo jednou zapomenout, i kdyz jsme byli cely den spolu. A to jsem mela darek pripraveny. Uvidis jestli si vzpomene dodatecne. Ale chlapi na to opravdu moc nemaji pamatovaka. Netrap se tim, i kdyz to zamrzi. Zkus mu nejak vtipne navrhnout, at si to da treba do kalendare do mobilu.

  • Pie.com.key24.11.2016 11:28

    jééé, normálka :D můj chlap zapomíná ale na všechna výročí, narozeniny a svátky. Každý to nepovažuje za tak důležité. Holt má jiné priority a určitě i přednosti, ne? :) láska není o dárcích. Pokud na tebe myslí celý rok, tak se na nějaký svátek můžeš s klidným srdcem vyprdnout. Buď šťastná :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 240 otázek, kterým se dostalo 271 641 odpovědí a 409 764 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist