Zápach v bytě.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #438994 24.1.2022 12:02

Ahoj holky,chci se zeptat,přítel u nás doma měl o víkendu "panskou jízdu" a i když jsem ho poprosila ať chodí všichni kouřit do kuchyně s otevřeným oknem (tam normálně kouříme oba dva),tak stejně kouřili v obýváku.Když jsem včera přišla od našich domů,tak mě hned ve dveřích pleskl nehorázný smrad,jsem taky kuřačka a upřímně to bylo poprvé,co jsem cigarety tak moc cítila.Nevím jestli to je tím,že tady bydlíme teprve pár měsíců a všechen nábytek je tu nový ale je to neskutečný zápach.Jak se toho mám zbavit? Osvěžovače vzduchu nepomohli,ani ty elektrické do zásuvky,svíčky ani nic,vypadá to,že načuchl hlavně gauč,nevím jak to vyčistit všechno.☹️

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Všechno umýt a dost větrat. I sedačku bych přeletěla mokrým hadrem. A pak bych s ním chlapa pleskla, když nedodrží co jste si řekli.
    Na druhou stranu, pokud jich tam bylo moc a kouřili všichni, nedivila bych se kdyby to všechno nacichlo i tak (i kdyby to kouření v kuchyni dodrželi).
    Stejně je pro mě nepochopitelné jak si lidi dokážou kouřit v baráku, byt u otevřeného okna :/ já byla teda taky kuřák, ale vždy jsme šli ven nebo na balkon. V baráku nikdy. Ale každého věc zejo :-) Jen že i tak ten barák prostě nacichne, akorát kuřák už to sám o sobě cítit nebude. Když teď (už je to asi 5,6 let co nekouřím) přijdu někam kde se uvnitř kouří, praští to do nosu...

  • macicekkajik24.1.2022 14:07

    Důležité je větrání. Otevřít všechna okna několikrát denně a klidně i dveře na chodbu, ať se udělá pořádný průvan. Ono se to za pár dní vyvětrá. Co jde vyprat, bych vyprala - polštáře, povlečení, atd: Manžel je kuřák a normálně kouří v bytě i návštěvy. Denně větráme alespoň 2x denně a byt nám cítit kouřem není.

  • zoink30.7.2022 21:24

    Taky bych asi radila to co bylo už výše zmíněné – vyprat a pořádně větrat, plus ty osvěžovače vzduchu, nebo vonné svíčky.. Ono zase když se jeden večer v bytě takhle kouří, tak to nebude cítit pořád, kdyby to bylo denně, tak je to asi horší. Manžel taky párkrát kouřil v bytě, mi se to nelíbilo vůbec, koupili jsme nový zahradní nábytek na terasu https://www.atan.cz/zahradni-nabytek a jsme moc spokojeni, návštěvám se dovnitř už ani moc nechce.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist