Zápach spermatu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #61725 26.11.2012 13:44

Ahoj, chtěla bych se jen zeptat, jestli ste se s tí už nesetkaly. Nedávno jsem přítele udělala rukou a myslela jsem, že se pozvracim z toho, jak ten ejakulát zapáchal. Nevíte, čím je to způsobeno nebo co jestli se tomu dá předejít? Díky

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Měla jsem úplně ten stejnej problém, vždycky když jsem to ucítila, uplně se mi navalovalo. :O= Prostě hnus. Ale teď s odstupem času už to není tak hrozný, nějak si na to zvykám, pořád to hrozně smrdí, ale už mi z toho není ,,na blití". :-D



  • Zatim si prste, kdyz mu budes chtit udelat "masaz" zkus smes oleje s levandulovym vonnym....Je to prijemne a dost dobre prekryva jakykoliv jiny zapach.... Z vlastni zkusenosti, ted Ti nevoni, me uz dnes pripada vylozene jako vune jeho tela a libi se mi. Jeste bude asi vadit pri prvnich mesicich tehotestvi, ale jinac..si zvyknes;-);-)

  • dzusinka26.11.2012 14:03

    Dá se tomu pomoct zdravým životním stylem (samozřejmě partnera). Pomáhá hodně pít a nepít moc kafe a čaj. Taky jíst zeleninu atd atd. Pomeranče a banány jsou schopné ovlivnit chuť a vůni i přímo konzumací den předem.

  • Nejhlavnější je jídlo... Když si bude dávat tlačenku s cibulí, mastný jídla a ták, tak to potom zapáchá. Znám to. Přítel jedl zdravě, zeleninku, salátky, lososíka, maso na olivovém oleji... V tu dobu to bylo tak hezky voňavoučký.... Jenže pak jsem se pustila do vaření já :D bůček s česnekem a hromadou cibule, guláš na sádle :D a bylo po vůni :D :D Takže zdravá strava, a je to 1000%ní ;)

  • No já teda nevím,ale mi ejakulát nikdy nesmrděl.Nesetkala jsem se s tím.Chut,to už je něco jiného.Ruzní se to,ale ne zas extrémě.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist