Zápach rybiny po sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #272707 19.1.2017 23:08

Ahoj holky,přicházím se záludnou otázkou.Vždy po sexu,když se do mě partner udělá,tak cítím rybinu-i po umytí a cítím to ještě druhý den.Když není sex,nebo se do mě neudělá,tak nic cítit není.Žádné jiné problémy,jako výtok,pálení,svědění atd. nemám.Myji se denně,v době menstruace i dvakrát.Čím to může být?Docela mi to vadí.Nebo je to normální?Ted 27.1. jdu na gynekologii,ale je mi trapné se zeptat :( jo a měla jsem to už předtím,než jsme si pořídili dítko.Ted jsou malému dva roky a snažíme se o další.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Bud zanet nebo to muze byt i "oder" partnerova spermatu, kazdy je hold citit jinak, kazdopadne si myslim, ze pokud to je JEN kdyz to udela do tebe, tak by to mohlo byt tim. O zanetu bych premyslela, pokud by to bylo po kazdem sexu, ve kterem nedojde k ejakulaci dovnitr:-)

  • Francy20.1.2017 7:03

    Napadá mě neprojevující se zánět. Kamarádka mívá záněty bez pálení, svědění ani výtoku. Nic jiného mě nenapadá. Doktorovi bych se zmínila :-)

  • Ja teda nevim, ale me to prijde uplne normalni, sperma je citit a kor kdyz se to smicha dohromady a zustane to vevnitr:O= mam to v cerstve pameti, snazili jsme se ted a taky jsem nevonela druhy den. Ale nesla jsem se samo hned po sexu mit, kdyz jsme se snazili o mimino, chvilku jsem to vevnitr nechala a pak jen utrela co steklo, a hold nez jsem se umyla tak teda oder nic moc. Ale za me je to teda normalni, jak to sperma zustane v tobe, proste nevoni.

  • Já si taky myslím, že to je jen parnterovo sperma - a to "voní" podle toho, co on jí, pije - jestli kouří atd... :)

  • Může to být spermatem, ale rybí zápach takhle většinou signalizuje nějakou bakteriální infekci. Taky teď zrovna mám, tak mám na to tablety :)

  • Sperma má zápach jako rybina normálně. S partnerem jsem v manželství 12 let (v partnerství 18 let) a téměř těch dvacet let je sperma cítit rybinou. Je to normální, protože zdravotně je těch skoro dvacet let v pořádku a máme dvě zdravé děti, takže je to normální. I on sám mi říkal, že to tak smrdí. Když v pubertě onanoval, tak říkal, že i tenkrát to tak smrdělo. Jeho matka prý přišla k němu do pokoje a zeptala se, proč to tak smrdí rybinou :D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist