Zánět močových cest

Otázku položila: Anonymní uživatelka #52178 11.4.2012 16:19

Hezký den,
druhým dnem mě trápí velmi nepříjemné řezání při močení a tak si říkám, jestli to nebude zánět močových cest. Objevuje se i krev a moč je lehce zakalená. Na druhou stranu mi právě těmito dny končila menstruace, tak si nejsem jistá, odkud se ona krev bere. Na záchod musím poměrně často a je to opravdu nepříjemné. Četla jsem si ostatní příznaky a bolest v podbřišku nebo zvýšená teplota se neobjevily. Prosím tedy ty z vás, které už zánět močových cest měly nebo mívají... opravdu je to on nebo jen nějaká jiná infekce?

Všem moc děkuju za odpovědi, už se nalívám urologickýma čajema a hned ráno jdu k doktorce :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, při zánětu močového měchýře (cesty nevím) to bolí hlavně při dočůrávání a při prázdném MM. Když se ti trochu víc měchýř zaplní, tak bolest ustupuje, ale zase tě to nutí na záchod jít 8-. Je to takový kolotoč. Já teda pouhým okem krev v moči neviděla, ikdyž tam dle vyšetření byla. Při zánětu taky bývá zvýšená bílkovina v moči. Dobře na to pomáhá urologický čaj a brusinky v tabletách. Jsou víc koncentrované a neobsahují cukr, který zánět jen zhoršuje. Z jídla taky vynechej kyselé a ostré. Pokud by bolest přetrvávala, navštiv Dr.

  • Myslím že je to ono jednou jsem to měnla děsně to bolelo řezalo štípalo každá návštěva wc a potřeba na malou pro měn byl HOROR!Ale tedy krev jsem nemněla ale šla jsem do lékárny a koupila si takové kapky stáli myslím 150Kč byli opravdu drahé ale ve finále mi hrozně pomohli.být Tebou upaluju do lékárny a nebo budeš muste brzy navštívit gnekologa mám pcoit aby ti nenasadil antibiotika tak si vyber rozhodně bych to nezanedbávala akor u ženské,ale když chceš trpět!

  • Příznaky vypadají na zánět močových cest,já při zánětu močáku neměla teploty.,jen to děsný řezání a časté močení.Co nejdřív zajdi k dokt.Doktor pozná zánět močových cest podle bílkoviny v moči a je dobré zánět léčit co nejdřív.

  • Ahoj, včera jsem si taky tady psala o radu. Mám taky řezání při močení a pálení , chodím pořád na malou. Je to strašně nepříjemné. Teplotu taky nemám. Byla jsem ráno u doktorky a mám zánět moč. cest. Dala mě antibiotika, tak snad brzy zaberou. Jo a koupila jsem si brusinky v tabletách. Zajdi taky k dr. ať to brzy přejde.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist