Zánět močových cest??

Otázku položila: Anonymní uživatelka #35665 18.4.2011 18:59

Ahoj holky, ode dneška jsem si všimla, že chodím častěji na WC a mám takový ten pocit plného močového měchýře ovšem ve výsledku se nejedná téměř o nic a pálí nebo spíš řeže. Ne z vnější ale z vnitřní části. Může se jednat o zánět močových cest? Popř. myslíte že stačí navštívit obvodního lékaře nebo raděj i gynekologa? Máte nějaké zkušenosti? Děkuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zkus si koupit čaj na močové cesty, když to není silné ten zánět, tak pomůže, jinak ne. Někdy mi pomohla i teplá koupel, ale fakt záleží jak moc silný zánět to je! Taky vynechej kořeněné jídla a pití. Jinak tohle řeší obvodní doktor, napíše ti antibiotika a je to vyléčené!

  • Ahojik zanět močaku to být může.Já jsem ho jednou měla taky.Je to nepřijemný.Je to na tobě můžeš jít i za obvodákem i za gynekologem ja jsem šla na gyndu.Na to je dobrý brusinky a faaakt hodně pít a hlavně vodu ne nic s cukrem a kyseli věci.Nebo nějaký urologický čajik.

  • Určitě bych šla za obvodákem, ale nejdřív bych zkusila urologický čaj a brusinky, než se cpát antibiotikama. Ale záleží na tom jak se cítíš jestli je to hruza, tak nevahej a utikej k doktorovi.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist