Zánět dělohy v šestinedělí po císařském řezu

Otázku položila: ivusinkasisinka 21.2.2013 16:10

Ahoj holky, měla jste některá zánět dělohy po císařském řezu? Předevčírem mě pustili z porodnice a včera jsem měla velké bolesti břicha, tak jsem šla na gynekologii, kde mi dali antibiotika. Mám zánět dělohy a hrozně se bojím aby se mi zavinula děloha a mohla jsem mít ještě někdy děti. Navíc ze mě šly očistky pouze šest dnů. Teď už nekrvácím a bojím se že se to ve mě hromadí. Co se stane pokud antibiotika nezaberou? Holky mám z toho hrozný strach. Nehledě na to, že kojím a je mi jasný že všechny antibiotika mám i v mlíčku které mu dávám. Je mi z toho všeho do breku a chci být už zdravá.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • s těma očistkama - při císaři tě víc vyčistí, tak jich neodcházívá tolik tak dlouho, pak se to změní spíš v hlenovitý výtok. pokud máš nějaké pochybnosti o tom, zda Dr nasadil dobrou léčbu, zajela bych do porodnice, kde jsi rodila, aby tě zkontrolovali tam. mají tam více možností a případný problém jde na jejich účet.
    já po porodu měla problém s bartolinyho cystou a řešila sem to s Dr v porodnici, ne se svojí gyn Dr - tam sem byla až po šestinedělí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist