Zánět dásní

Otázku položila: Anonymní uživatelka #371006 6.4.2017 6:17

Ahoj holky, přes menstruací trpím na záněty dásní, vždycky otečou, zarudnou a bolí tak 3 dny, u spodního zubu vepředu mi přijde že je trochu nažloutlá boulička, ten zub nebolí, není na něm kaz, kaz jsem nikdy neměla, zuby si čistím pečlivě, máte s tím někdo zkušenost? Všude se dočítám o zubním váčku a následném čištění kanálků, ale já s tím zubem nic nemám, minulý měsíc jsem byla u zubařky a všechno bylo v pořádku, doufám že je to jen k těm dásním.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, mě se kolikrát osvědčilo přímo zubaři i při preventivce říct, že mám tam a tam občas problém, aby se na to zaměřil. Jednou jsme byla na pohotovosti tahat stoličku a pan stomatochirurg mi řekl, ať se rovnou objednám ke svému doktorovi, že je tam hned za ním kazík.
    Má mudra to neviděla a kazík se rozrostl posléze do zánětu. Čištění a léčba celkově na 2měcíce a peněz taky to stálo dost 8-. . Ten váček se mi před tím než to vypuklo taky občas dělal, ale když jsem si to několikrát vyčistila, zatáhl se. Po téhle zkušenosti bych moc neotálela. Bolí to jak čert.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist