Zamotaný vztah s mladším - potřebuju radu

Otázku položila: la.denisa.la 22.12.2021 10:55

Dobrý den, jak to tady čtu tak mám skoro až strach se na něco zeptat, abysi někdo nemyslel, že si vymýšlím nějaké historky. Raději jsem i vytvořila nový profil, abych se tady neprozradila. Ale stejně to zkusím napsat nějak normálně lidsky.
Každý týden chodím večer po práci za ségrou k nim domů, protože mají vířivku a tak si můžu vždycky pořádně odpočinout, dát nějaké to vínko a pokecat si. Sestra je 5 let vdaná, má 6 letou dceru a její manžel 17 letého syna (Michala), občas jsem jim děti hlídala, když potřebovali a mám s nimi super vztah. Dokonce už mám i vlastní klíče a můžu chodit relaxovat i bez ohlášení, je to pár měsíců, co jsem se zastavila myslela, že budu mít všechno pro sebe akorát tam zrovna synovec ve vířívce. Ani jeden toho druhého nečekal (měli být pryč), ale už dlouho si tykáme a jsme vlastně kamarádi, takže žádný problém. Pustili jsme si televizi, já si dala skleničku (nabídla jsem i jemu) a byla to i celkem sranda. Všimla jsem si, že se mnou začal i flirtovat ale bylo to takové nevinné, já ho vyzpovídala jak je na tom s holkama, dala jsem mu i nějakou tu radu prostě zábava. Pak mu ale začal zvonit telefon tak se vyběhnul z vířivky aby ho zvednul akorát když to udělal tak jsem zjistila, že byl bez plavek a stál mu. Až když skončil hovor tak si uvědomil že mu doslova zírám na přirození a jen s klidem řekl, že jsem přece už něco takového v životě musela vidět a o nic nejde, ne? Jenže já ho celou dobu brala spíše jako toho klučinu z rodiny, ale teď jsem měla před sebou vysportovaného muže s pevně stojícím penisem. Nevím proč jsem to udělala, asi už jsem měla vypito ale vlastně jsem mu pochválila jeho tělo, jen že mě překvapilo, že mu stál. Chvíli jsme si povídali než z něj vypadlo, že se mu líbím a vzrušuju ho. Přesvědčovala jsem ho, že je to normální a že jsem na něj stará (je mi 37). Ale i tak jsem ho chtěla ještě vidět nahého tak jsem ho požádala jestli by mi nepřinesl vodu k pití, zase jsem se nemohla odtrhnout a když mi pak podával tu sklenku a stál předemnou, chytla jsem jeho penis a vykouřila ho. Nikdy jsem na to moc nebyla a v životě jsem to udělala tak 3x, ale bylo to tak krásné vidět jak se mu to líbilo a jak byl nadržený a já byla taky, vydržel možná tak 5 minut.
Co mě ale pak dostalo bylo, že já seděla na okraji vířivky, on do ní vlezl a začal mi sundavat plavky... nic jsem neřekla a nezastavila jsem ho. On mi to pak udělal pusou, myslím, že jsem byla rychleji než byl on.Bylo to tak tak, asi po 5 minutách se začaly otevírat dveře, tak jsme honem rychle oblékli ve vodě a dělali, že nic.
Tohle se stalo asi tak před 2 měsíci a od té doby se stýkáme, vždy to bylo jen o orální nebo ruční práci, až do vlastně už předminulého týdne.
To se mi Michal svěřil, že má nějakou holku a sex s ní ho nebaví a že si představuje mě namísto jí, aby se udělal... Hrozně mě to uvnitř rozložilo a vrhla jsem se na něj, tentokrát už proběhl celý sex. Byla jsem tak vzrušená že jsem asi po 5 nebo kolika letech prožila i vaginální orgasmus, celý týden jsem byla jak sluníčko. Problém je v tom, že on má nějakou přítelkyni ve svém věku a já mám přítele, se kterým vlastně doma už jen bydlíme...sex je možná tak 2x za měsíc, já bych chtěla víc, ale on to nepotřebuje.
Líbí se mi, že se Michal ničeho nebojí, má tolik energie, chce zkoušet nové věci, vzrušuje mě tak že vůbec nepotřebuju předehru, je aktivní a zároveň není sobec - to je přesně opak toho, co mám doma.

Jak už asi vidíte je to dost složitá situace, nevím jakou to má budoucnost, ale začíná se to víc projevovat. O víkendu se mě sestra ptala nebo spíše chválila že si tak rozumíme a jsme kámoši. Já vím, že to není úplně společná krev, ale pořád je to "synovec" a část rodiny. Je to divný a nevím jak by to okolí přijalo.
Tak nějak nevím, co mám vlastně dělat jestli se přiznat nebo raději dělat, že nic. Díky němu se zase cítím žádaná, přitažlivá a sex je zábavný, v práci mám víc elánu a jsem veselejší. Když jsem to přiteli naznačila, že se kolem mě práci motá takový mladíček tak se jen zasmál a řekl že já na ty mladší přece stejně nejsem a vůbec o to nejevil zájem. Včera jsem se na něj koukala když se převlékal a zeptala jsem se ho jestli se mu pořád líbím, že si nepamatuju, že by se mu ze mě jen tak kdy postavil... a on jen tak koukal a ptal se, o co mi jde? Bavila jsem se o tom s kamarádkou ale moc mi neporadila, prej by asi byla stejně ztracená jako já.
Tak to zkouším tady, co byste mi poradily. Co si o tom myslíte. Mám jít s pravdou ven nebo raději zatím ne a čekat jak se to vyvine? Jen opakuju, že to není žádná smyšlená storka, ale pro mě je to realita. Díky za vaše názory.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • diskutt22.12.2021 12:19

    Hmmm... Zatím co píšete to vypadá, že máte společný jen ten sex. Pokud chcete pokračovat, tak tam je rada užívejte si, dokud to jde a ještě na to budete dlouho vzpomínat. Podle toho co píšete vás to baví oba dva a jste spokojení. Ale časem se začne projevovat věkový rozdíl, různé zájmy, priority a pokud na tom nezačnete pracovat jako na vztahu, více z toho nebude. Říkám z vlastní zkušenosti po vztahu se starší ženou. Vám už třeba nebudou stačit síly zvládat jeho tempo, v posteli i v životě. On je v 17 teprve na začátku a teprve objevuje svoje tělo, takže to bude ještě intenzivnější. Jen pozor na váš přístup, v tomhle věku budete výrazně ovlivňovat jeho přístup k ženám i po vás.
    Být vámi pokud nechcete vytvořit důvod k nějakým rozporům, tak raději nic neříkejte, ale sami si řekněte, co od toho očekáváte. Když nebudete opatrní, prozradíte se.
    Zkuste ze zvědavosti nadhodit sestře jak by se dívala, že by její "syn" chodil se starší ženou schválně jakou bude mít reakci.
    U vašeho současného přítele byste se měla zamyslet, jestli má takový vztah vůbec smysl? Přijde mi, že tam lásky už moc nezůstalo a šťastná asi už nebudete.

  • Francy22.12.2021 11:46

    Pokud to není vymyšlené, o čemž pochybuji, tak by bylo na čase vyndat hlavu z kalhotek a přestat s tím incestem, který provádíte. Fuj.

  • susula23.12.2021 14:33

    Uzivala bych si byt vami vse. Kazdy okamzik. Kazdou chvili a kazdy spolecny orgasmus a chvile smichu a vzruseni. A to podstatne, uzivejte si to v tichosti sve duse. Nikomu bych se k tomu na vasem miste nepriznavala. Brutalni uprimnost primarne nici vztahy. Jak vidite i dle reakce zde - nekteri lide to nemohou pochopit a vase sestra by mohla byt jednim z nich nebo jeji muz treba by to nemusel prijmout s klidem. A vse byste si jen zkomplikovala. Vydala jste se na cestu, tak v ni bud setrvejte bez vycitek a uzuvejte si tu vasen a touhy, nebo se vydejte jinym smerem. Sama jsem podobnych sitiaci zazila v zivote docela dost na to, abych vedela, ze vse krasne jednou skonci a prichazi prave ve chvili, kdy to prijit ma z nejakeho duvodu. Pokud budete uprimna sama k sobe (a priznate si, ze vas to bavi a mate tu vasen a kluka rada), nemusite byt uprimna i k jinym a ocistovat si tak svedomi, to tu situaci jedine muze uplne podelat.

  • ariell27.12.2021 11:41

    Jako žena co měla od 40 jen samé mladé muže max do 25 vám říkám si to užívejte dokud můžete. Není nic krásnějšího než pohled na mladé tělo bez vrásek a pupku, pěkně stojící penis, energii a nadrženost mládí. Jeijch nedočkavost, snaha se zlepšit a potěšit vás. A hlavně ten zájem jak se na vás koukají a obdivují vás, ne jako manžel po 10 letech který si sotva všimne, že máte nové šaty a vy přitom máte nový účes. Vždycky jsem měla radost když jsem je mohla naučit něco nového a oni mi to potom vraceli! Jo nebylo to nic dlouhodobého ale ty zážitky nikdy nezapomenete. Já jsem trochu zkušenější v téhle oblasti takže radím abyste si srovnala jestli vám to za to bude stát, když se přiznáte může z toho být konflikt ale taky z toho nemusí být nic a sestra nakonec bude ráda, že jste to právě vy, to musíte vědět vy co by z toho mohlo být. Nebo počkejte až bude úplně dospělý, pak už je to všechno jen na něm a nebudete tak vláčená jen vy.
    Naprosto vás chápu a znám ty prožitky, jsou úžasné a s ničím jiným nesrovnatelné.
    Kdyby to byl můj syn, chtěla bych si s vámi o tom promluvit, určit jasná pravidla co a jak ale nezakazovala bych vám to, hlavně proto že za pár let už se bude zcela rozhodovat sám a ani teď kdy už je podle všeho sexuálně aktivní to není nesamostatné dítě.

  • susula24.12.2021 15:46

    Jeste bych doplnila, ze podle toho, co pisete, nejste v talovych situacich zkusena a nemate na to zaludek. To mi doslo az po dalsim peclivem precteni vaseho textu. Proc se poustet do neceho, co nezvladate ukocirovat... Tim padem bych v tom asi nepokracovala a ukoncila to. Nikomu nic nerikala. A pripadne to i zaprela. :-) mejte se a hodne zdaru.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist