Zamilovaná do nejlepšího kamaráda - co s tím?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #183139 3.11.2018 15:23

Zdravím!
Už nějakou dobu cítím víc, než bych měla ke svému nejlepšímu kamarádovi. Nevím, jestli bych mu to měla říct. Jsem jeho nejlepší kamarád. Jednou to řekl. Jsem prostě jeho nejlepší kámoš, má mě rád, zažijem spolu spoustu zábavy a pak spolu půjdem na pivo, když ho zrovna žena pustí. (Nemá ženu, jen je to to, jak si myslím, že vidí naši budoucnost) BFF, forever. Jenže můžeme opravdu být takoví přátelé, když já ho beru jako něco mnohem víc? Když chci mnohem víc? Mám mu to říct? Mám mlčet? Nechci o něj přijít, to je všechno, co vím.
Za jakoukoli radu budu šťastná. Děkuju

  • 03.11.2018 21:43:54 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nemá ženu - takže ani nejakú priateľku? Je už nejako dlhšie sám? Napísala si veľa riadkov o tom, že je to najlepší kamarát, ale bohužiaľ nič reálne podstatné. Ako sa k tebe správa, ochraňuje ťa? Spomína pred tebou iné ženy?

  • To je ošemetné, jestli tě vidí opravdu "jen" jako kamarádku, tak by tvé případné vyznání asi to kamarádství narušit mohlo...
    Na druhou stranu bych řekla, že kamarádství je ideální začátek pro vztah. Mám chlapa víc jak šest let a celou dobu je zároveň mým nejlepším kamarádem. Na tom to podle mě ten vztah do značné míry stojí - zamilovanost je na chvíli, chemie taky může kolísat, ale kamarádství je obvykle pevné.
    Mno, těžko radit... Ale takhle se asi úplně spokojená nejsi, takže bych s tím něco dělala... Asi bych to neříkala naplno, ale zkusila bych ho trochu naťuknout, jestli by neměl zájem o něco víc :-) Držím palce, ať jo :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist