Zamilovaná

Otázku položila: Anonymní uživatelka #408081 30.6.2019 22:15

Dobry den..je to takovy napul dotaz a i takova spis zpoved😅.
Chodim do osmy tridy. Do druhy osmicky u nas na skole chodi jeden kluk.. on je takovej ten prusvihar co nechodi do skoly, kouri a propadl takze vychazi z osmicky..
ALE
Je strasne hodnej,neni zlej VUBEC. Je to proste takovej lamač holčičích srdcí.
Měl už pár holek.
Co jsem ho vzdycky pozoroval tak se mi jen líbil vzhledem, to bylo všechno protoze jsem se s ním nějak nebavila a on o me evidente nejevil a nějak zajem protože vic kamaradil s moji kamaradkou- ona taky kouří, je lesba(tim se strasne vytahuje, hlavne i tim ze kouka na porno🤦, asi si prijde zajimava nebo co)
No.. ten kluk má takhle hodně kamarádů a kamarádek protože je strasne hezkej a kdyz ho clovek pozna tak se mu proste dostane pod kůži.
Predtim jsem se s nim nějak nebavila a obcas jsme se pozdravila protože- moje kamarádka.
No a dneska jsem šla na naše koupaliště u nas ve městě..
A potkala jsem ho tam. Tak jsme se pozdravili, dobrý, potom šel do bazénu za mnou tak jsme si povídali. Když pak už bylo pozdějš že už tam bylo míň lidí tak jsme prostě začly dělat blbosti znáte to😅, jakoze potapeni a cakani a takovýhle hovadiny.
A on me potom zacal chytat a objimat a delali jsme takovy ty veci co delaj zamilovany lidi.. ale jemu proste nevadi sahnout na holku.. to jen ja jsem z toho vzdycky vypleskla a beru to vsechno az moc vazne.
Proste bylo strasne hezky, takhle na me jestenikdy nikdo nesahal. (Nemyslim jako osahaval, myslim v tom romantickym slovy smyslu)...
Ja jsem se asi zamilovala...
Proste se mi dostal pod kůži tak jak to umi jenom on..
Ale potom mi rekl ze takhle on se chova normalne tak at si zvyknu. Ze prej je sam tak ze si muze uzivat..
To me docela ranilo.. zase zlomilo srdce..
Jak jsem psala, zkratka si vsechno beru moc k srdci...
Rekl ze mi jeste nekdy napise a klidne pujdem znovu..
Ja jen uz nechci byt naivni a zamilovat se do neho znova..
Jak byt odolnejsi?
Mam mu rict ze ho miluju a prekosnout pravdu?
Nebo si to mam uzivat tak jak to je..
Co si o tom myslite vy?
Děkuju za trpělivost tech co to docetli az sem..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • buccaneerka230.6.2019 22:29

    No, předpokládám, že ty nejsi ten typ, co propadl, kouří, fláká se po venku s reprákem v ruce apod.

    Chápu, že pro holku v osmé třídě je hrozně moc příjemné, když ji někdo takto chytá, dává najevo pozornost, zvláště pokud to nedělal odmala taťka, pro kterého bys byla jeho milovaná princezna. Navíc jsi ve věku, kdy tvoje tělo dospívá a začíná se probouzet sexualita, do té doby moc nepoznaná. A všechno nové v nás budí zvědavost.

    My ženy jsme citlivé bytosti a chceme někoho, kdo nás bude mít rád. Jen musíme dávat pozor, abychom nenalatěly chlapům, kteří si s námi pohrají, potom nás odkopnou a totéž udělají dalším po nás.

    Být tebou, i když vím, že je to těžké, tak se na něj vykašlu. Slušná holka si zaslouží slušného kluka, který se o ni jednou postará. Obchytat a užít si dokáže každý, ale ženám pak zůstává zlomené srdce a oči pro pláč.

  • Francy1.7.2019 6:11

    Ano, souhlasím s předchozím příspěvkem ;-) Je to typickej děvkař, co si omotává holky kolem prstu a ví, jakej je úžasnej. Zkus být jiná a neskončit mu na to. Stejně dřív nebo později (tipovala bych dny) si najde jinou holku na oblbnutí a ty budeš doma jen brečet.

  • HaSha1.7.2019 9:58

    Myslím, že říkat mu, "že ho miluješ" ti nic nepřinese, naopak to pro tebe bude znamenat ještě větší ponížený, trapas, možná mu i začneš připadat otravná. On ti dal odpověď, aniž bys mu to řekla, tou je, chová se tak ke všem holkám, vyhovuje mu to, lichotí mu to, dělá mu to dobře na ego... nechala ses osahávat a on se cítí na koni, každá taková naivka mu dává pocit, že se tak může chovat, že si to může k holkám dovolit. Přitom osahávání není zrovna normální chování, ale od kluka, co se ti líbí vzhledově, ti to nepřijde (kdyby se ti nelíbil, určitě bys to tak dobře nebrala, poslala ho do háje, možná mu vlepila facku). Jestli chceš být odolnější, měla bys znát svou cenu a mít hranici. Proč by se k tobě měl nějaký kluk chovat osobně, dotýkat se tě, když reálně skutečně osobní být nechce a nestojí o to tě poznat? I pro něj by bylo lepší, kdyby mu jednou nějaká holka ukázala, že nemůže mít každou, na kterou si ukáže.

  • terryk1.7.2019 9:57

    Hmm, prekerka. Srdce říká, jdi do toho, rozum zastav to, dokud je čas. Jak to ale obvykle chodí, srdce rozum nakonec prehlusi a ty s ním půjdeš znovu, pokud se ozve. Zamilujes se a nabijes si cumec, bohužel :-/ rozumove správně řešení by přitom bylo držet si ho od těla, jenže, která z nás to dokáže nebo dokázala, byť tady teď machrujeme, jak známe správně řešení. Takže preju hodně štěstí.

  • Také jsem se původně s manželem poznala docela blbě :-D Tedy jak to jen říct, nebylo to úplně blbě, ale neobvykle, to je to slovo. Bylo to, když jsme se potkali na kurzech potápění od http://potapeni.seawolf.cz a bylo to neobvyklé nebo trapné v tom, že jsme se tam oba potkali a absolutně nám to nešlo. Dali jsme se do řeči a od té doby jsme spolu prakticky každý den :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 511 odpovědí a 409 716 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist