Zamilovaná

Otázku položila: Bývalá uživatelka #26112 4.6.2011 16:25

Ahoj holky,tak pred tremi tydny jsem se seznamila s jednim klukem..od te doby spolu chodime ven,pisem si..uz jsme se libali atd..jeden den me treba drzi za ruku..objima atd jak kdyby jsme spolu chodili,druhy den treba ubec nic..kdyz jsem se ho ptala jak tohle mam brat rekl..ze by to zatim chtel nechat tak jak to je..nevim co si o tom myslet..ma me na tapete v mobilu..treba...myslite ze me chce nevim co delat?Jsem do nej nejspis zamilovana..nechci byt pak zklamana..Nedavno se rozesel s holkou kterou mel 3 roky a ja taky..mel ted hodne zkousek..ja delam zaverecny zkousky..tak jestli to je treba tim..Mam mu treba sms psat prvni?nebo cekat az napise on?Bojim se ze kdyz nebudu psat treba prvni ze me nebude chtit..nevim si rady

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • petulinkaa134.6.2011 20:14

    Pamatuj si - Nikdy se chlapovi nevnucuj,budeš za zoufalku,nech se dobývat ty,přece nejsi zoufalka...tohodle jsem se držela vždycky a nikdy jsemo chlapy nemela nouzi,pokud si ty predstavujes vztah jinak,rekni mu to narovinu...pokud on to chce jinak...nema cenu ho premlouvat a cpat se mu,porad mu psat a tak. Chlapi nemaji radi,kdyz se jim žensky vnucujou...a to je fakt! a mezi chlapama delam dlouho a dlouho se mezi nima pohybuju,je mi sice 23let,ale ver mi,nebo takhle,je to muj nazor,samozrejme kazdy delame podle vlastniho uvazeni...:-)

  • Sice je to asi těžký, ale chovej se jako on. Dělej že je ti jedno, jak to dopadne, klidně mu sms napiš a pak se mu třeba neozývej několik dní první. A on si to rychle uvědomí.

  • Můj přítel dělal to samé... Chodili jsme spolu 3 měsíce, ale zahnul mi, tak jsme se rozešli... Jenže já ho pořád milovala, ale on, jak říkáš, jednou napsal, pak nic... Rok jsem se kvůli němu trápila. Pak jsem si řekla dost a kamarádka mě seznámila s jedním klukem, se kterým jsem začala chodit. A hle, on byl najednou jako vyměněný. Psal, chodil se mnou ven, zajímal se... Až jednoho dne přišel s tím, že by ze začátku možná nebyl skvělej kluk, ale vypracoval by se, snažil by se. A hlavně že si uvědomil, že mě má rád. Nevydržela jsem to, s tím klukem jsem se rozešla a začala chodit s tím "pravým". A jsme spolu doteď, je to už téměř tři roky a musím říct, že se mám jak v ráji. :))
    No a tímhle vším chci jen říct, že se na chlapi musí chytře. ;D Tudíž mu ukaž, že když nemá zájem, ty nebudeš sedět doma a trápit se. ;) Neříkám, aby sis začala s jiným klukem, myslím si, že s prominutím děvky nejsou přitažlivý a když, tak stejně jen na to jedno, ale vyraž si ven s kámoškama, bav se. Chlapi stejně nejvíc přitahuje to, když chtějí to, co nemůžou mít. ;) Rádi dobývají. A my, ženy, jsme rády dobývané. ;))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist