Zamilovala jsem se do nevlastního bratra

Otázku položila: Anonymní uživatelka #438673 26.6.2022 22:07

Dobrý večer,chci se s vámi podělit o můj problém,asi přes 3 roky,u nás žije tátova nová manželka se svým synem kterému je 19, mě je 18,ale o to nejde už asi půl roku,jsem do něj strašně moc zamilovaná, už jsem se mu s tím dávno chtěla svěřit,nějak nemám odvahu nevím jestli se mu také líbím nebo mě bere jako svou nevlastní sestru.... Mám se mu svěřit se svými city?? Bojím se kdyby to zjistil táta aby nebyl třeba naštvaný?? PROSÍM PORAĎTE MI CO MÁM DĚLAT?? Nechtěla bych rozvrátit naší rodinu...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • V první řadě to vlastně není nevlastní bratr, to by jste musely mít společného rodiče ( buď by to byl syn tvého otce a nové matky, nebo syn tvé matky a jiného otce ). Pokud to je syn macechy ale z jiného manželství nejste vlastně ani nevlastní sourozenci. Alespoň já to tedy tak pochopila, je to tak?
    Jinak bych to neříkala, pokud nechceš dělat problémy v rodině a myslíš si, že by tím vznikly. Občas je leosi koukat na "celek" než na vlastní štěstí.
    Pokud by jste byly starší ( kdyby vám bylo cca 23let ) tak bych ti řekla opak , ale to zase jen v případě, že by jste už u rodičů ani jeden nebydleli jinak by to nedělalo dobrotu.
    Radši se koukni po někom jiném...a taky zamilovaní trvá "jen dočasnou dobu" taky se může stát, že za pár měsíců zjistíš, že to není tak uplne super kluk jak sis myslela.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist