Založení bankovního účtu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24703 23.1.2012 21:31

Ahoj:) Já vím,že se to sem moc nehodí,ale snad mě neukamenujete:)
Chci si založit svůj bankovní účet,jelikož mi skončila pojistka co mi rodiče šetřili+ mám peníze z dědictví a ráda bych si je dala na jeden účet. Mohli byste mi prosím poradit,jaký účet je nejvýhodnější'?? Jsem studentka .
Děkuji moc za rady:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mbank.....bez poplatku a snadne, bezpecne internetove bankovnictvi .....nejlepsi....;-) i sporici ucet, bohuzel ale maji malo pobocek

  • ladymartik24.1.2012 8:59

    Jsem velmi spokojená s MBank. Doporučuji.

  • Já nevím, pokud Ti tam nebude choti žádný příjem, tak mi přijde zbytečné platit za účet. Protože oni Ti z tohi budou odebírat za vedení účtu. Mi taky skončila pojistka, na které mi rodiče šetřili. Ale peníze jsem nechala otci na účtě.

  • Doporucuji Creditas - vsechno zdarma, pojistene vklady ze zakona, stejne jako u banky a jeste kralovsky urok, ktery jinde nedostanes. pokud chces ucet k vuli vkladu penez, nezakladala bych si klasicky bankovni ucet, kde je zuroceni 0, 02%, ale produkt, kde ty penize zhodnotis. Coz treba Creditas nabizi a jak rikam, jeste k tomu zdarma.

  • Já mám založený na poště - student. Jsou tam celkem malý poplatky. 2 výběry z bankomatu zdarma a když si vedu vše přes internet, tak platím do 20 korun měsíčně. Navíc spadají pod ČSOB a ta má bankomaty skoro všude. A má spoustu klientů a transakce probíhají fakt rychle. Studenta ti nechají až do 26-ti let, i když už nestuduješ. Tak si to zatím nechávám a až pak budu řešit,jaký účet pro mě bude výhodný.

  • Verousek8923.1.2012 23:21

    Já mám studentský účet Gaudeamus 2 u KB a super. Teď se jmenuje G2.2. Měla jsem ho s internetovým bankovnictvím a s kartou na přímé placení přes internet. Můžeš mít všechny výběry z bankomatů zadarmo, slevy na student agency a tutor. K tomu internetové, mobilní a telefonní bankovnictví. Pokud máš kartu isic, tak při založení účtu dostaneš 200kč a každý rok můžeš získat 333kč, pokud alespoň jednou měsíčně po celý rok zaplatíš kartou přes net, dobiješ mobil přes bankomat nebo pošleš peníze prostřednictvím int. bankovnictví moje banka. Tento účet můžeš využívat i rok po studiu a potom i nadále se slevami na poplatky. Bankomaty mají všude. Nevím, co by tě ještě zajímalo, můžeš kouknout tady: http://kb.cz/cs/lide/mladez-a-studenti/g2-2.shtml. A kdyby to ještě nestačilo, tak můžeš mít kartu, na které si můžeš dát jakýkoliv motiv budeš chtít. Třeba si tam můžeš dát vlastní fotku :-D

  • donalabuznice28.4.2021 23:05

    Já jsem si teď zakládala bankovní účet přes https://www.duofinance.cz/bonusy-za-zalozeni-uctu a dostala jsem za to dokonce peněžní bonus. O klienty je asi teď celkem nouze, takže tě banka ráda odmění, což je super.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist