Zaklonena deloha - mam nebo nemam?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #203155 15.2.2017 11:01

Mela jsem celkem asi 4 gynekology (spatny vyber, stehovani atd...) a teprve ten posledni mi rekl, jestli vim, ze mam zaklonenou delohu? Nikdo driv mi to nerekl. Brala jsem to za hotovou vec. A pak jsem byla v Gennetu, kde jsem se o tom zminila, a pani doktorka prohledla a rekla, ze mam normalni delohu a nevi, jak na to muj lekar prisel. Nechapu to... co si o tom myslite?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jednou jsem měla před gynekologickou operací a to samé mi řekl lékař na přijmu 10 minut po té to chtěl pvěřit a tak se podíval znovu a najednou děloha vypadala normálně. Do dnes nevím co si o tom mám myslet a to je to uz pres 5 let. Podle mě prostě selhaní lidského faktoru spletl se. ;-)

  • Petrakim15.2.2017 13:34

    Holky, tipuji, že vzhledem k tomu, že to je orgán v dutině břišní a jako takový není statický, pohybuje se jemně, tak prostě může být v daný moment kontroly jemně zakloněná a pak zase ne. Navíc nad ní jsou střeva, která se hýbou sama o sobě a prostě do ní šťouchnou. POkud to nepotvrdí více lékařů po sobě, tak bych to brala jako výsledek vnitřního pohybu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist