Záhadná diagnóza

Otázku položila: Anonymní uživatelka #414125 7.12.2021 23:27

Ahojky, v poslední době pravidelně večer pociťují únavu, slabost, bolest končetin třeba rukou, nebo noh, taková bolest asi jako když vám končetina roste 😀nevím jak jinak to popsat, trvá to třeba chvíli a pak ok, někdy celý večer, pak ještě bolest zad a padne na mě i náhlá únava a je mi třeba i zima, jakoby nějaká zimnice, teplotu ale nemívám. A hlavně na mě padne šílená únava, i když mám třeba v ten den volno a spím, jo a poslední dobou o volnu když můžu naspim třeba i 9-10 hodin...přes práci ne, to tak 7 ani to ne, a jsem pak taky unavená, večer zas třeba to stejný, přes ráno a den docela v poho i přes tu směnu, prostě to tak divně pravidelně přichází vždy na večer, nevíte co to může být? 🤷 Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A na covid si negativní? Mne se to takhle projevilo. Ale trvalo to teda jen 3 dny...

  • Bohužel se musím přidat k tomu covidu. Udělat test a když bude negativní, pak to řešit dál s lékařem. Měla jsem přesně tohle, když jsem ho chytla před rokem. Teplotu jsem teda ale měla. Měla jsem horší průběh a trvalo to hrozně dlouho (víc než měsíc), měla jsem komplikace. A přesně takhle se u mě projevuje postcovidovej syndrom i po víc než roce! Doktoři neví, co s tím :( Tak držím palce, ať se to u tebe vyřeší.

  • Katerina.Klim8.12.2021 0:57

    Nech si u doktorky nabrat test na boreliozu... Znama mela podobne symptomy a mela ji pozitivni.

  • macicekkajik8.12.2021 8:52

    Také mne napadá, zda nejsi očkovaná na covid? Dokonce i očkování na covid může způsobit boreliózu a jiné nemoci, které napadají nervovou soustavu. Rozhodně zajdi za svým obvodním lékařem a nech si udělat krevní testy.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 490 odpovědí a 409 679 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist