Žádný požitek že sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #401391 31.8.2019 8:31

Dobrý den dámy, mám takový,, problém,, panna nejsem od 15ti. Nyní je mi 25let. 2 děti... Nikdy mi sex nic nedělal 😏 není to nepříjemné ani příjemné, prostě nějaké. Dokážu vyvrcholit jen přes klitorys... Jsou nějaké rady nebo už je to prostě zabité? Podložit pánev, nějaké ty gely co by měli zvýšit citlivost nic. Poloha žádná nepomáhá.. Já už si na to tak nějak zvykla. Ale manžela to hrozně mrzí. On mě nedokáže uspokojit ani přes klitorys, ani oralem...

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak dle mě je takových žen většina (co se uspokojí jen přes klitoris, některé národy proti tomu taky mají dost účinnou zbraň, že, zbaví ženy tohoto nejcitlivějšího místa, aby neměly roupy). Jsou 2 možnosti, buď se tě naučí uspokojit partner - rukou, jazykem, př. pomůckou (ale tou to taky není zas tak snadné, protože i tam musí určovat třeba tlak a nestačí zvolit jen ty správné vibrace), někdy pomůže čas a vzájemné poznání, přičemž důležitá je i komunikace - říci mu, co přesně a jak chceš, názorně ukázat, navigovat (takto jsem párkrát úspěchu dosáhla, ale mě osobně nevyhovuje ho takto neustále sekýrovat při sexu a sám to ještě nikdy nedal), ale asi ne každý chlap je tak zručný, nevím no, já mám nen jednu 17tiletou zkušenost). Nebo to prostě vezmeš do vlastních rukou a při sexu, kdy prostě budeš chtít, se uspokojíš sama, můžeš začít vlastně kdykoliv během, i po, fantazii se meze nekladou. Mě to vyhovuje nejvíce, jelikož výsledek mám zaručený ;-)

  • macicekkajik31.8.2019 8:38

    A co si při sexu dráždit klitoris. Mně to pomáhá, když se nemohu udělat.

  • Nebo zkuste nejake hracky ;) anebo nejlepsi bude kdyz manzelovi sama ukazes jak to delas ;)))

  • A to necítíš vůbec nic, když se tě manžel dotýká? Cítíš to jen, když se dotýkáš sama?
    Pokud ano, tak se dotýkej sama sebe před ním, dej k tomu i komentář. Když ti to dělá on, zapoj se aktivně, ať to, kdy co potřebuješ. Musíš mu pomoc. Kupte nějaké pomůcky. Když jsi sama, díváš se třeba na něco?

  • Ahoj já bych zkusila nějaké ty erotické pomůcky pokud ani to nepomůže tak nevím co je tvým tajným snem 😁možná ti ho chlap splní tak mu o tom řekni

  • Mám kamarádku, která taky vyvrcholí jen přes klitoris. Je jí 45. (Jsou prostě ženy, které to tak mají). Říkala, že jí to nevadí. Chlap ji ale uspokojit většinou přes klitoris dokáže. Zkus manžela navést, co ti a jak dělá dobře.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist