Žádný orgasmus

Otázku položila: Anonymní uživatelka #393303 18.2.2019 16:22

Nedosáhnu orgasmu přes vagínu - spíše pocit jako při gynekologickém vyšetření(bolest, tlak). Dělám to vibrátorem, sex s klukem jsem nikdy neměla a je mi 19,5. Proč nedosáhnu orgasmu? Přes klitoris ano. A mimochodem vibrátorem - nemám kluka a nechci být opožděná.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Asi ti nepřinesu odpověď, jsou bys ráda slyšela, ale přesto Ti řeknu svou zkušenost. Je mi 30 a nikdy v životě jsem neměla vaginální orgasmus. Prostě to tak bohužel je, některé ženy ho nedosáhnou nikdy v životě, což ovšem neznamená, že si sex nemohou užívat.

  • stupidiack18.2.2019 18:56

    Nikde není psané, že musíš mít vaginální orgasmus. Buď ráda, že máš vůbec nějakej. ;-)
    Nějak nechápu souvislost s vibrátorem a zaostalostí .. když jsi neměla sex s klukem, budeš pořád panna, a můžeš přitom používat celý arzenál vibrátorů. :-)

  • Já do 32 také nedosáha vaginální orgasmus při sexu jen sama přes clitoris ale,pak jako když se něco zlomí a šlo to docela snadno:-) ,samozřejmně ne také po každé ale, vědšinou ano:-)

  • Mohu tě uklidnit, tak jsem nikdy nezažila vaginální orgasmus. Ať se chlap snaží sebevíc, prostě to nejde... Přes klitoris úplně v pohodě, ale jinak ne a ne :(

  • Francy19.2.2019 10:53

    Taky jsem ho nikdy nezažila, i když v poloze na koníčka je to trochu jiný (lepší) pocit než jinak. Ale já si vystačím s vnějším orgasmem, pěkně to přítele nastartuje :-D Jen dodám, že nelze srovnávat vibrátor a sex s mužem, to nejlepší tě teprve čeká :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist