Zadní rýma?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #174927 7.4.2019 18:37

Dobrý podvečer maminky.. Mám s dcerkou menší problém... V listopadu jsme u dr chytly laryngitidu bohužel se nám tu točilo cca 3 měsíce vždy par dní klid pak rýma kašel, sem tam teplota..teď už nás asi měsíc trápí Asi zadní rýma... Mluví přes nos ale většinou nic nevysmrka... Před 2 měsícema jsme byly na Orl ale tam vše v pořádku. Zkoušeli jsme olynth, nasivin... A efekt žádný... Můžete prosím poradit? Dcerka mela v lednu 4 roky dřív na nějaké nachlazení netrpěla 1-2 do roka... Myslíte že je to na trhání nosních mandlí?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kdyby to bylo na mandle, ORL by vás tam už poslalo. Na zadní rýmu můžeš zkusit Sinupret kapky, ale jinak já jsem tenhle problém řešila taky, u syna když měl něco přes 4 roky a obvodní mi tehdy řekla, že pokud byl delší dobu nachlazený, tak ta nosní mandle může být trošku zbytnělá, ale ve většině případů sama splaskne. Takže bych teď nechala chvilku působit jaro a uvidíš, pobyt na čerstvém, snad konečně teplém vzduchu by mohl problém vyřešit. A jinak syn, teď už pět a půl letý, když má rýmu, tak skoro vždy vzadu. Nic nevysmrká a po nějakých dvou týdnech to zmizí samo. Nutím ho hodně pít, ať se ten hlen naředí a odteče zadem a víc to neřeším.

  • zrzka0078.4.2019 8:11

    A co zkusit "Rhino Horn Konvička na výplach nosu"? Dcera od nástupu do školky trpěla hodně na rýmy (zadní) a přecházelo jí to do uší (jednou píchané a 2x prasklo samo) a co jsem pořídíla konvičku, tak super, od té doby žádný problém s ušima. Jen prvních pár pokusů bylo náročných, než jsme se sehráhly a pochopily jak na to a ted, když dcera přitáhne rýmu ze školky, tak hned proléváme nos a za pár dní je po rýmě.

  • nám na dlouhododbou zadní rýmu napsala dr.aeirus..jiní dávají volně dostupný fenistil. Rýma ustane, sliznice splaskne. Moje dr.říkala, že aeirus je dobrý i proti angýnám, ta nosní mandle není nateklá, bakterie se nedrží. Taky jsme tak trpěli, kdy na mladšího nosil starší školkové bacily.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist