Zadany.. jiskreni..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #349519 22.2.2016 23:03

Ahoj. Zakoukala jsem se do kluka.. Zadaneho a o skoro 5 let mladsiho.. stejne ubytovani. Vidali jsme se na veceri.. Koukali po sobe, u vytahu se na me minuly tyde krasne usmival.. Pote jsem mu poslala na facebooku smajlika a psali sme si.. Pamatoval si me.. Ani se neptal, proc sem ho kontaktovala.. Dlouho jsme koncili konverzaci.. Nepsal zadny kratky vety nebo tak neco.. Rikal, ze nekdy muzeme pokecat a ze se omlouva, ze toho tolik nepise, protoze na chatovani moc neni.. Dnes jsme se videli u autobusu.. Hlasil se ke mne, vyptaval se jak se mam.. Vzal mi cestovni tasku.. Citila sem se po dlouhe dobe s nekym tak moc dobre.. Jiskrilo to.. Mela jsem dobrou naladu, ale pak jsem si uvedomila, ze ke zadany.. Chtela bych ho opet videt, ale nechci byt vlezla.. Nevim, jak to s pritelkyni maji.. Porad mluvi o praci, skole, sportu.. Jsem v haji. Stalo se vam neco takoveho?..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jejda - komu se to někdy nestalo! Myslím, že snad každá z nás zažila jiskření se zadaným či ženatým mužem...ale troufám si říct, že každá jen trochu poučená žena či dívka si uvědomuje, že právě to je ten moment, kdy je třeba použít hlavu a rozum. Řekla bych, že odpovědi ohledně perspektivy takového vztahu jsi dostala už posledně - při položení otázky "Zadaný, ale nedalo mi to..."
    Dodávám, že jsem si sama kdysi nechala podobné jiskření přerůst přes hlavu a docílila jsem pouze velkého zklamání. On o přítelkyni také nemluvil, později, když jsme si spolu začli, vždy jen v negativním smyslu...no, dnes už jsou svoji, mají rodinu a mně zbyly tenkrát jen oči pro pláč...

  • Zacala jsem si se zadanym, ktery mi tvridm jak je to na houby, ale nakonec zase sceny, ze teda ji opustit nemuze, ze ve vztah veri a bla bla... Asi tři mesice. Me tzo bylo vcelku fuk, ja jsem vztah nechtěla. Ale pak se rozesel a byli jsme spolu další tři roky.. A co myslís? Za dva roky mi zacal zahybat stejně, jako to udělal kdysi se mnou... Já jsem mu dala dve sance, které podelala a bez milosti sem ho odstehovala. UZ NIKDY!!! Takovi lide maji pokriveny charakter a neumi milovat, jen si neco dokazuji!!!!

    Moje známé mají třeba i několikaletý vztah s ženatými, zadanými chlapy, kolikrát se i během tech let jim narodilo miminko.
    Bud o svych pritelkynich nemluvi, nebo jen v negativnim smyslu slova. Ze s nimi musi zustat jinak by se zhroutily, ale ze je nemiluji, kvuli detem , rodine, financich. osobne jim neverim ani pul slova.

    Podle me, zadani lidi by si s nikym nemeli zacinat, ani ty s nimi, protoze ti s velkou pravdepodobnosti udelaji to same. I kdyz jsou i výjimky. Ale zapírat vztah a tvářit se, jako že je "single" o tom cloveku hodne vypovida. Jen si masiruje ego. A to nic hezkeho nepredznamenava.

  • Hele u nás doma mi vždycky říkali tu pravdu co většina z nás v takovou chvíli nechce slyšet. Udělá to jednou udělá to zase. Když má jednou holku, a jinou potká ta se mu zalíbí měl by se s tou svojí rozejít a nechat si tu druhou. Jak začne takové to nechci jí ublížit. Ještě není správnej čas věř tomu že nebude buď nikdy nebo jednou nastane. Ty ho "vyhraješ" ale věř mi už jednou jsem se poučila ani ne po roce jsem na tom byla stejně jako jeho bývalá, když randil na tajňačku semnou. Na to je jediný lék rychle si to rozmyslet.

  • Pie.com.key23.2.2016 15:00

    Ahoj, zažila jsem to. On už s ní není, ale já s ním také ne :) I přesto, že jsme si dloooouho opravdu oba mysleli, že náš vztah zůstane platonickým, tak se nepovedlo... Dva roky tajení a schovávání se jsem sama sebe přesvědčovala, že víc nechci a nepotřebuji. Že jsem ráda za to, co mám...

    Pak se objevil chlap, který na mě měl čas vždycky... A kterého bych měla jen pro sebe, nemusela jsem se dělit... A přesto, že jsem byla zamilovaná stále do toho zadaného, napsala jsem mu, že je konec. Snad v naději, že ho to k něčemu dokope... Rozešli jsme se.

    Dnes po skoro třech letech jsme kamarádi, oba máme úplně jiné partnery než tehdy a když se potkáme, stále to jiskří. Nicméně jsem si uvědomila jedno - nechtěla bych muže, který podváděl, byť to bylo se mnou. Jednoduché :) Pro mě zkušenost.... Nemá cenu si začínat se zadaným, pokud víš, že ti tohle jeho chování může jednou vadit ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist