Zadaná a (asi) zamilovaná

Otázku položila: Anonymní uživatelka #437026 28.12.2020 10:41

Ahoj,

s přítelem jsme spolu asi rok. Mám ho ráda, vím že on mě taky, ale poslední dobou asi nemůžu říct, že bych s ním byla šťastná. Máme každý jiné záliby, jiné názory, popravdě si s ním neumím moc představit vychovávat děti a kdyby mě teď požádal o ruku, tápala bych co odpovědět. Veškeré pocity se ještě umocnily v momentě, kdy jsem v práci jsem potkala nového kolegu. Zjišťuju, že doteď jsem asi nikdy nebyla do nikoho zamilovaná, do žádného z mých dosavadních přítelů, bývalých i současného. Do vztahu se to pokaždé přehouplo z přátelství, nikdy jsem z nich nebyla nervózní, nikdy jsem neměla ty motýlky v břiše když se na mě podívali, nikdy jsem na ně nemyslela celou noc a nemohla spát. Teď nevím co mám dělat. Kolega byl u nás jen krátce, teď zase přechází na nové pracoviště a já si říkám, že je asi dobře, že už ho nebudu vídat, na druhou stranu mě to strašně mrzí. Samozřejmě by mě ani nenapadlo si s ním něco začít dokud mám současného přítele.

Asi se vás tu najde spousta, co jste něco takového řešili. Jak to u vás dopadlo?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jste mladí, bez závazků, neklape vám to, ty jsi zamilovaná jiného = čestně a narovinu se rozejděte. Pak můžeš s čistou hlavou uvažovat, co dál.

  • Máš ho ráda, ale nemiluješ ho? Proč s ním teda jsi? Nebo možná je chyby ve mě, že bych nikdy nemohla být ve vztahu s člověkem, kterého nemiluju. :-)
    Asi to s ním ukonči, když si s ním nedokážeš představit budoucnost, to je přeci k ničemu a nemáš za potřebí být s někým jen ze zvyku. Není nic hezčího než být opravdu zamilovaná, cítit motylky v břiše a s tím člověkem chtit zestárnout, mít děti, umřít vedle něho.... Asi je to důvod proč jsem sama, zatím jsem nikoho takového nepotkala nebo jo, potkala, ale s ním nemůžu být, protože je mnohem starší a ženatý....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist