Začínám být nešťastná. Je už čas zajít na konzultaci na IVF?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #80290 17.5.2016 11:48

Ahoj holky, tak se mi stále nedaří a ani se mi nedaří na to nemyslet. Snažíme se téměř tři roky, první rok ne tak intenzivně. Minulý rok v červnu potrat, od září zase intenzivní snažení ( clostilbegit, hlídaná ovulace ultrazvukem atd.) a nic. Teď jsem měla cystu, kterou mi museli odstranit. Už mě to nějak přestává bavit. Gynekolog mi zatím konzultaci v centru asist. reprodukce nenavrhl, ale já mám pocit, že už by to asi chtělo, že už další měsíc nerozdýchám. Co myslíte vy?

Všem děkuji z aodpovědi. Čekat už nebudu

  • 17.05.2016 18:22:45 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Borlova17.5.2016 12:19

    Ahoj, je mi líto, že se vám nedaří :-( Skoro po tříletém snažení je určitě čas navštívit CAR. Divím se, že vás doktor dávno neposlal, chodí se většinou po ročním snažení, když se nezadaří. My taky šli po roce, tedy měli jsme jít, chtěla jsem se objednat a zjistila jsem, že jsem těhu. Takže věřím, že je to často jen psychikou. Já se smířila s tím, že to bez pomoci nepůjde a na snažení přestala myslet a zadařilo se. No ale u vás může klidně být i problém u partnera, proto by jste určitě měli Car navštívit. Jako první asi udělají parnerovi spermiogram a tebe prohlídnou. Určitě bych si od gynekologa vyžádala žádanku a zbytečně to neprodlužovala. Vím jak ti musí být, taky jsem na to nedokázala myslet a s každým příchodem MS jsem byla na tom psychicky hůř. Je těžký na to nemyslet, taky mi to nešlo, ale CAR je vždycky naděje;-) Moc držím palečky, ono to jednou vyjde ;-)

  • Rekla bych ze je :-) Pocit ze vam s tim snad pomuzou vam psychicky urcite pomuze… tak drzim pesti at se zadari!

  • Veronika3217.5.2016 12:43

    Už bych v caru dávno byla.... Divím se,že tě tam už neposlal Dr. dřív. Ty bys už měla mít hotový hormonální profil a chlap spermiogram,to je prvotní věc. Držím palečky,aby vám pomohli

  • Ja som na tom tak isto...az na to, ze sa snazime uz skoro 4 roky:-(....vsetky vysledku v caru mame v poriadku, ale kedze sa nam tak dlho nedari, tak som sa rozhodla. ze ideme na IVF....vychadza to na buduci mesiac. Je pravda,ze sa mi velmi nechce, ale uz nam asi ine nezostava,,,,. Takze za mna uz asi je na to cas.

  • Ja se snazim 7 let. 6 let to bylo psycho a ted uz jsem se smirila s tim, ze to neprijde.
    Zkuste se bud uklidnit anebo zkusit IVF. Mne nepomohlo ani to.
    Hodne stesti

  • sono217.5.2016 15:31

    My sme začali pátrať po príčine po roku. Našla sa za rok a za dalsi rok sme otehu z ivf. Konečne našli Dobrý car a šlo to okamžite. Pred ivf si urob kompletnú imunológiu. Je to veľmi dôležité ako aj štítnu žľazu! nech má urobené špeciálny spg základný je o ničom. Potom sa ďalej rozhodne, čo vám treba. Drzim palce, viem, čo prežívaš

  • Urcite uz bych CAR navstivila.Tri roky je dlouha doba.Mne taky doktor CAR nedoporucoval,ale po 3 letech marneho snazeni jsem mu to sama rekla,napsal dopiruceni na spermio pro partnera a uz to jelo.Do pul roku jsem po IUI otehotnela.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist