Začinaj se mi víc líbit víc ženy nez muži.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #438194 30.6.2021 14:46

Už skoro před rokem jsem si našla nového přítele s kterym sem šťastná. A předminulý víkend jsem byla u kamarádky která je sama. A ten večer u ni se nam trochu vymknul kontrole a prožili sme si spolu krásný večer i v posteli. A v průběhu týdne sme na to obě mysleli a i tento vykend sem k ni zas musela jet a popovidat si o tom a v tom sme zase spolu skončili v jedne posteli. A už po ni hrozně toužim a nevym jak to mam příteli říct že sem ho podlehla s kamaradkou která se mi líbí a máme se obě rádi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik30.6.2021 15:07

    Když vidím tu gramatiku, tak si myslím, že přítel bude mít kliku, že se zamiluješ do někoho jiného, protože s takto hloupým člověk, bych žít nechtěla.

    A zpět k dotazu. Normálně mu to řekni, tak jak to píšeš zde. Sice je to jen pobláznění a ve skutečnosti vám to klapat nemusí, ale měl by vědět pravdu, protože kostlivec jednou ze skříně vypadne a bude to třeba o to horší.

  • Nie, nie ja to "in" ani "ok". Je to chore ako cela tato chora doba. Odo mna suhlasne stanovisko nedostanes. Normalne je ako bolo este pred nejakou dobou, a to: chlap, zena plus deti. Nie toto nezmyselne predvadzanie sa kto bude mat v posteli najlepsie vsetkych tisic pohlavi, tak ako to prezentuju v reklamach a na socialnych sietach. Takze za mna, v prvom rade sa preber, chod navstivit napr starych rodicov, nejaku tradicnu rodinu, ktora este nie je vymyta touto dobou, a zacni sa venovat chlapovi. Pripadne vysad steroidy a podobne sracky, ktore este tiez mozu vplyvat na mozog.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist