Zabrana na postel

Otázku položila: Anonymní uživatelka #351813 12.7.2019 11:04

Dobrý den, jen se chci zeptat jak je zábrana na postel pro dítě aby v noci nespadlo dolů dají se koupit zvlášť a jdou na všechny postele? Chci už dceři pořídit místo postylky už postel ale abych se na ní vešla i já takže né žádnou krátkou. Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • buccaneerka212.7.2019 11:34

    Máme velkou postel z IKEA, tam jsme koupili i zábranu, ale byla nízká, tak jsme z ní použili jenom šrouby a koupili jsme si vlastní desku, kterou jsme navrtali.

  • já měla pořízenou zábranu, co se vkládá pod matraci a je sklopná, takže přes den může být sklopená dolů a dává se až na noc.
    nakonec malý o zábranu nestál (odmítal ji) a tak jsem dolů dala pár polštářů, kdyby spadnul, at to není tak tvrdý pád. takže pokud spadnul, tak spadnul na polštáře a pokračoval ve spaní.

  • My zábranu nepoužili, místo toho má syn u postele naducanou peřinu a když spadl, tak to měl do měkkého ☺️

  • Máme dřevěnou dělané na míru. Postele mají klasika jednolůžko, 2metry délka. Pan chtěl vědět, jak silné jsou bočnice, a rozměr na ně upravil. Jsou z buku, nestaly moc. A poslal poštou. Jiné bych nebrala.

  • Zanthia113.7.2019 22:59

    My jsme pořídili takovou tu postel s nízkou "ohrádkou" (jedno prkno) a v nohách mezera jako vchod, rozměry jako normální dospělá postel. Malá taky usíná jen když tam ležím s ní.
    Jinak na postel bez zábrany a měkké pod postelí pozor. Naši to udělali s mým bráchou a on spadnul a do hlavy se sice při dopadu nebouchl, ale překousl si jazyk. To už mi připadá lepší nechat dítě spát na zemi rovnou, než ho tam nechat během noci nekontrolovaně sletět a dospat zbytek noci. 🙄🤔

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 446 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist