Zablokovana páteř

Otázku položila: Anonymní uživatelka #78984 20.6.2013 23:14

Ahoj holky, předevčírem jsem upadla na bruslích na zada a hlavu. Mám pár modřin ale druhý den mám problém otočit s hlavou bolí mě jakoby krční, stalo se vám to někomu? Nejsem typ co hned běží k dr.ale ono je to pořád stejný večer usnout snad horší často se vrtim v posteli a otacim a hned me to vzbudí.. Kam vlastně s tímto k Dr? Pochybuju že obvodak s tím něco udělá..

Děkuji předem za odpověď..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • naražené bolí hodně a dlouho. Hlavně že se ti netočí hlava, neomdléváš,.........mladá padá z koně nějakým zázrakem na záda pořád. Pak tu skuhrá i 14 dní, a láduje se léky od bolesti. Obvodák tě pošle max na nějaký rtg nebo ct do nemocnice

  • na chirurgii, kamarádka také takhle jezdila na bobu, dopadla a drclo to s ní. A že dobrý, a pak ji za dva dny přítel odvezl do nemocnice, pač se nemohla ani hnout a zjistili ji zlomenej obratel. Samozdřejmě přeji aby to bylo jen naražené ale i tak bych tam pro jistotu zašla!!

  • tím cuknutím hlavy může dojít ke stažení svalů na krku ... pro jistotu bych zašla na úrazovku, pro klid na RTG ... když se mi to stalo, dostala jsem na chvilku límec na odlehčení a prášek na uvolnění svalů a za pár dní to bylo ok ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist