Zábava na večer ve dvou

Otázku položila: Bývalá uživatelka #183416 26.12.2018 22:37

Hezký sváteční večer přeji.
S přítelem spolu často trávíme čas stylem, že jdeme někam za kulturou, do kina, případně když jsme doma, tak sledujeme filmy. Ale mě už to nějak nebaví. Ne že by mě nebavilo koukat se na filmy, ale trávit spolu čas pokaždé, když jsme doma, sledováním filmů, je dost o ničem. Docela mě děsí, že první společný Silvestr bude probíhat v tomto duchu. -_-
Chtěla bych se zeptat, co se vám osvědčilo jako zábava na dlouhý večer ve dvou. Případně jak trávíte Silvestra ve dvou?
Děkuji vřele :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Děvče, abych parafrázovala název jednoho českého filmu: "Jak mladé slečny přicházejí o iluze." :-D :-D :-D Počkej, až spolu budete patnáct let a společné chvíle budete trávit stále hlavně sledováním filmů, seriálů, nebo tím, že je jeden u PC a druhý si čte. Ono toho v tom životě lze sice vymyslet hodně, co dělat, ale nějak na to všechno nejsou peníze. Takže nezbývá, než se naučit mít ráda takovéto společné chvíle. Konec konců až když bys o ně přišla, zjistila bys, jak moc ti chybí. PS: Na Silvestra se jdeme projít s pejskem (přes den), v podvečer hrajeme nějaké stolní hry, pokud je nálada, tak si sedneme a hrajeme Imago (to je úžasná vztahová mluvící "hra", kde si dva vlastně sdělí spoustu důležitých věcí, na které třeba do té doby neměli odvahu a druhý je nucen poslouchat a nevytvářet si domněnky...a mnohdy z toho může vyplynout nějaký ten plán na další rok) a večer koukáme na telku. Ale protože už nám není dvacet, beztak jdeme v deset spát...takové to nucené veselí se nám příčí a hlupci s petardama obzvlášť.

  • My na Silvestra hrajeme společenské hry

  • Verczula27.12.2018 8:43

    No, rozhodně to řekni jemu :D Ale nějak s citem, třeba, že chceš zkusit něco nového, neříkej mu, že se s ním nudíš :D Určitě společně něco vymyslíte. Pro mě byl nejhezčí Silvestr, když jsme s mým ex byli na chatě sami, on hrál na kytaru, zpívali jsme, udělali jsme fondue a popíjeli, pak jsme se šli projít. Paráda. Ale každého baví něco jiného, já jsem spíš introvert.

  • Risu27.12.2018 9:38

    Mars:Teraformace
    Napoprve zábava na 5 hodin:-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist