Zabalení peněz

Otázku položila: Bývalá uživatelka #40296 22.5.2012 11:37

Ahojky womenzonky, v srpnu jdu kamarádce na svatbu.Budu jí dávat 1000.Ráda bych peníze nějak originálně zabalila.Nějaké dobré typy?všem díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nebo jestli jsi trošku vzručná, tak můžeš udělat z peněz i kytici... vezmeš si osm sto korun a jednu dvoustovku (aby si měla lichý počet kytiček) a z těch peněz "sroluješ" poupátka... Konce bankovek svážeš drátkem a můžeš tadyty květy dozdobit jinými květinami a různými zelenými větvičkami :-) My ke svatbě jak již zmínila žena přede mnou dostali peníze v rámečku na fotky, taky to vypadalo pěkně :-)

  • Dá se dělat dost věcí - udělat obraz do klipartu. Rozměnit na malé a dát do truhličky nebo pokladničky. Já jsem kámošce koupila plyšového oslíka- na něj jsem vyšila ,,oslíku, otřes se" a zašila do něj drobné. Dále jsem mu k ruce připevnila drát a na něj připevnila balónky- do nich jsem dala konfety a stokoruny. Místo nosu jsem dala špendlík a balónky se propíchali. Co jsem ani nečekala bylo, že po každém propíchnutí konfety a peníze lítaly celkem vysoko do vzduchu.

  • Andrea06028922.5.2012 12:37

    Ahoj , mrkni mi do deníčku , takhle jsme dostali zabalené penízky my s manžou jako svatební dar . :)
    http://www.womenzone.cz/denicky/Andrea060289/zapisek/2792

  • někde jsem viděla toto a docela mě to zaujalo. Koupili bonboniéru, kde byl každý bonbon samostatně zabalený, rozbalili je a do těch jejich celofánových obalů zabalily mince (10,20,50), bonboniéru zabalili a napsali vtipný vzkaz pro novomanžele. Sama jsem zažila na svatbě kamarádky bankovky nastrkané do fotoalba a taky to bylo dobré. Nebo bankovky zarámovat jako obrázek.

  • my dávali dvakrát na svatbu - jednou jsme koupili parádní pokladničku v podobě modelu starodávného autíčka. podruhé, jak psala Niki, do ramečku misto obrazu :)

    my na svatbě dostali podobně - ruzne pokladničky, v obraze - schovane ale za fotkou přatel - otazka, koho by napadlo se tam divat, nas museli navest :-D

  • co takhle tu celou 1000 kč rozměnit na 10 kč a koupit nějakou pěknou pokladničku a nastrkat ty 10-ti koruny do něj,my jsme to tak dostali s 5000,- ale v 50kč

  • Tak nám se sešli dva obrázky složené z ruzných bankovek, kamarádka si vyhrála a udělala krásně barevný obrázek. Dodnes visí, zatím je mi ho líto rozdělat, tak si ho nechává jako poslední záchranu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist