Z ničeho nic má zaheslovaný telefon

Otázku položila: Anonymní uživatelka #321318 13.7.2015 0:02

Zdravím, mám takový dotaz a ráda bych znala váš názor. Přijde vám normální, že si přítel začal z ničeho nic heslovat telefon? Ne že bych mu do něj lezla, ale pokud třeba někdo volal a byl to společnej známej nebo tak, tak telefon jsem normálně brala, ale dneska z ničeho nic telefon zamčenej na heslo. Ale nejsem si vědoma, že bych něco udělala nebo řekla špatně. Děkuji za vaše názory a rady

Omlouvám se, špatně jsem to formulovala. Ne, příteli do telefonu nelezu, :-o vyloženě až na jeho požádání. :-) a právě u nás normálně fungovalo to když zvoní můj telefon nebo zpráva, že sem mu řekla, ať se koukne kdo to je a to samé bylo opačně, když mu přišla zpráva (nebo hovor) poslal mě, ať se kouknu kdo píše (volá) atd. popřípadně ať to vezmu. Proto když mi včera řekl, ať vezmu hovor a pak kouknu jestli někdo nepsal a ihned po konci telefon zčernal tak mě to nějak udivilo.

  • 15.07.2015 16:35:52 - yamd změnila kategorie otázky
  • 15.07.2015 16:35:52 - yamd změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • trinetka13.7.2015 8:24

    Jás manželem si telefony neprolízáme, ale ani je nemáme zaheslovaný a ani jednomu nám nevadí že by tn druhej zvedl telefon, naopak se k tomu ještě navzájem ponoukáme, protože aktuálně nemůžeme.. Manžel se převlíká a zvoní tak na mě zavolá ať to zvednu, mám ruce od nádobí tak totéž.. Nemáme před sebou žádný tajnosti i FB profil máme společnej a známý se jen ptají, kdo tam sedí :-D

    Pro mě je to jeho chování krajně podezřelé.. A na rovinu bych se ho zeptala, nerada chodím kolem horké kaše..

  • telefon je soukromá věc a dle mého názoru není vhodné brát ani hovory společných známých. My s manželem absolutně ctíme toto soukromí aniž bychom v telefonu měli nějaké tajnosti.
    Třeba vám to nechtěl vyčítat, tak to vyřešil tak, že si ho zahesloval. Neviděla bych v tom problém.
    Nebo se ho zkuste zeptat.

  • venysek13.7.2015 8:00

    V dnesni dobe je to uplne bezny opatreni. Ja mam telefon na otisk prstu, manzel si nastavil kod a neprijde mi na tom nic zvlastniho. Mimichodem, pro zvednuti telefonu nepotrebujes kod, takze jsi to asi zjistila pri jiny prilezitosti.. My si zvedame telefony, jen kdyz o to ten druhy pozada, jinak ne.

  • Tak jsou dve moznosti,bud ma strach,kdyby mu ho nekdo ukradl,a nebo tam neco skryva. My mame s manzelem hesla oba. Ale zname je navzajem. Obcaa u nas funguje takove to - prosim vem muj tel a napis tomu a tomu ze se zdrzime a podobne.

  • Promiň mi rýpavou odpověď, ale dost mě pobavila formulace "Ne že bych mu do něj lezla", když řešíš, že si ho zahesloval. Kdybys mu do něj nelezla, tak na to zaheslování totiž ani nepřijdeš. Myslím, že mu prostě není příjemný, že za něj bereš telefony, tak to vyřešil takhle, aby se s tebou nemusel dohadovat. Na jeho místě bych udělala totéž.

  • Martasek8913.7.2015 8:48

    Já bych se ho normálně zeptala. My taky nemáme hesla a když je potřeba něco vyřídit, vzájemně si telefony půjčíme - já mám volání do své sítě zdarma, on do své, takže si často bere můj telefon, protože většina z rodin má moji síť. Já si zase beru jeho telefon, když potřebuju třeba přihlášení na internetbanku, kde na určité= věci je přístup jen z jeho čísla - já jsem jen vedlejší účastník, tudíž to nevidím.

    Jinak když někdo volá a jsme některý blíže k telefonu, tak koukneme, kdo volá, případně to vezmeme a předáme. Do telefonů si jinak nelezeme, takže nemáme ani hesla, nic.

  • Také mám telefon zaheslovaný, ale udělala jsem to kvůli bývalému příteli. Neustále měl potřebu mě kontrolovat a nedělalo mu problém vlézt mi do telefonu, jednou jsem se naštvala, telefon zaheslovala a už to tak zůstalo, protože si říkám, že když mi ho někdo ukradne, aspoň neprovolá tisíce :-) Na heslování telefonu tedy nic divného nevidím, má to tak spousta lidí v mém okolí. Divné mi přijde jen to, že dřív tam heslo neměl a najednou si telefon začne blokovat... V jednom z komentářů jsem si všimla, že píšeš o další aférce, pokud už měl někdy nějaký úlet, asi bych zpozorněla... Nejlepší bude, když se ho zeptáš, možná to nic neznamená a zbytečně plašíš :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist