Wellness s miminkem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #399793 31.8.2019 19:12

Ahoj. Jdu sem s takovym debilnim dotazem, ale asi jste zkusenejsi nez ja :-D. Uvazujeme s manzelem o nejakem relaxovacim vikendu, dite ale chceme sebou (7 mesicu). Napadl me nejaky wellness nebo neco v tom smyslu - bazeny a tak. Da se to zvladnout s mimcem? Zatim stale kojim. Mimco jsem zatim do bazenu nechtela brat (chlorovana voda, nebylo ockovane). Uvazovala jsem i nad termaly na slovensku, ale to uz tim tuplem male nechci do vody - precejen se tam shromažďující i lidi s koznimi nemocemi a tak.. jak to vidite vy? Nebo nejaky tip co by se dalo podniknout?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • KajkaB31.8.2019 20:37

    Klidne bych jela, ale co vzit nekoho s sebou (mamku, tchyni) aby Vam s mimcem pomohla a vy si behem dne mohli s muzem odskocit na wellness, do bazenu atd. Nakojis, pak nekam s chlapem zajdete, babicka zatim pobude s prckem, bud nekam zajdou na prochajdu nebo si pohrajou na pokoji.

  • terryk1.9.2019 7:28

    Obecně cestování s dítětem v tomto věku je vesměs na pohodu, pokud dobře snáší přesuny a nové prostředí. Z větší části je kojene, takže odpadá problém se sháněním stravy, a taky už jste sziti natolik, že vás máloco překvapí. Nicméně... Termaly a různé vodní radovánky bych si asi odpustila (pokud nepůjde o koupaliště pod širákem, kde jeden z vás může být s dítětem na dece a druhý plavat). Zvládnout se to dá, ale co z toho budete mít, když jeden bude muset mít program s dítětem mimo bazén, zatímco druhý se bude rachat. Podle mě naprd. Stejně jako s sebou brát hlídací tchyni. To bych radši zůstala doma :-D a nevím, zda třeba funguje někde nějaké hlídání v místě a jak to eventuálně dítě snáší. Radši bych volila pobyt orientovaný na vycházky s nositkem nebo kočárkem, ať už po památkách nebo přírodou, byť na podzim je to sázka do loterie, zda vyjde počasí.

  • My byly se sedmimesicni dcerkou na dovce na slovensku na termalech. Do nekterych teplych bazenu deti nemohly, takze jsme ji braly do brouzdališť, ktere byly prazdne bo tam vetsinou jezdi duchodci nebo vetsi děti. Vodu v nich měnili pravidelne, takže jsem se nebála. Jeden bazenek meli normal vodu a druhy malý bezenek s termalni.

  • Welness s malým, neockovanym dítětem je totální kravina. Pokud chceš rodinnou dovolenou, tak doporučuji Šumavu, český Krumlov, nebo něco takového. My byli v Liberci, zoo, aguapark, atd.. Do většiny Welnessu mají děti vstup zakázán.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist