Vztahy a sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #57793 24.5.2012 6:05

Ahoj, mám jen takovou anketní otázku - po jaké době vztahu je podle vás vhodné začít se sexem? :) ....děkuji za každý názor :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To záleží na okolnostech, částečně i na věku, s úplně prvním partnerem to bylo poprvé, po 6 měsících a s druhým po týdnu

  • Andrea06028924.5.2012 7:10

    Já jsem s manželem nejdříve začala žít sexuálně , až časem se (po 8 měsících) to naše "kamarádství" přesunulo ke vztahu a (po 4 letech) následně k manželství . :)
    Jsme spolu šestým rokem a vše klape . :)

  • ahoj, to je různé, záleží na věku a i na tom jestli je to poprvé. Třeba s prvním mi bylo 18 (nic mi neuteklo) a bylo to asi po dvou měsících. No a s mým současným manželem jsme spolu začali chodit a rovnou bydlet, takže jsme se poprvé milovali první noc v našem bytě, byl to asi týden od začátku chození. Takže je to opravdu různé.

  • A.t.i24.5.2012 7:28

    S manželem jsme spolu chodili 6 dnů, než k tomu došlo. A už jsme spolu 7 let, z toho 3 roky manželé.

  • My jsme si počkali rok. Ale osobně bych řekla, že takové 3 měsíce jsou optimum.

  • Tak ono je to opravdu různé a taky si myslím že záleží i na věku a na intenzitě vztahu - tedy jak často se vídáte a jak si rozumíte. Taky si nemyslím, že by někdo uplně řešil, že je to např. teprve měsíc, tak ještě jeden počkám... Prostě až to tak cítíš, že je to ok, tak to uděláš (protože chlap je většinou připravený dřív :-D)

  • S manželem jsme čekali 3 dny (ale znali jsme se předtím už asi 5let), mě bylo 20. Když jsem ale začínala sexuální život, tak jsem s klukem chodila asi měsíc, než byl první sex.

  • U prvního vztahu jsme čekali asi rok, bylo to pro mě poprvé. S nynějším přítelem to bylo po 3 měsících na naší první společné dovolené.

  • U mě to bylo po půl roce, pro mě to bylo poprvé a přítel je starší a znali jsme se krátce jen ten půlrok - začali jsme spolu "chodit" (polo-tajně) asi týden po seznámení. Takže jsem chtěla počkat, abych viděla, že mu nejde jen o to jedno a myslí to se mnou vážně. Jsme stále spolu, takže nemám další zkušenosti, ale kdyby jsem někdy měla být s někým jiným, tak by to asi trvalo dlouho než bych se odhodlala ...

  • faith.verus24.5.2012 15:23

    tak my jsme si nejprve psali s přítelem, to už to jiskřilo mezi námi na dálku a ani jeden jsme neplánovili, že bychom se spolu milovali hned první víkend, co jsme spolu měli, ale stalo se, ani jeden toho nelitujeme :-) jsme šťastní

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist