Vztahy, Láska???

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46624 7.6.2011 19:46

Ahoj womenzonky,
nevím jak začít... připadám si divně a kolem mě nikdo takový není :D možná proto! Prostě nedokážu věřit SLOVU "láska". Co to vůbec je? Milovat jo to bych ještě pochopila ať chcem či ne je nám to od narození souzeno: milovat rodiče, prarodiče, sourozence apod.!
Ale "lásku" vidím jen ve fimech, přijdou mi až neuvěřitelné jako pohádky pro děti (např.:Malá čarodejnice) asi k tomu bych to přirovnala! Možná to je, tím, že se kolem mě každý rozvádí, hádá apod. nevím, ale už mě to fakt štvě, kamarádky kolem mě mají přítele (dlouho :D)... jenže jak začne o mě chlap jevit zájem tak já se okamžitě oježím a prostě ho posílám k šípku i když se mi třeba líbí a tak, nedokžu jim důvěřovat! Buďto se kolem mě ochomejtaj jen samý hlupáci nebo jsem divná :-O :'( možná vám to bude připadat celé trapné, ale vážně bych byla ráda, kdyby jste přispěli svým názorem nebo podobnou "zkušeností"!!! Děkuji :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Simea7.6.2011 20:22

    Nejsi divna.. je to docela normalni, berss v uvahu co co vidi kolem sebe. Jak rikas, vypada to vsechno jako pohadka. Ja jednu takovou chtela pro sebe. Tak jsem to zkusila a docela jsem narazila. Pohadky se nekonaji, ale mozna jsem taky nemela stesti.

    Pokud chces pohadku, budes se jenom trapit. Pokud ti staci "vztah" s nekym komu muzes verit, na koho se muzes spolehnout. Muze se ti podarit nekoho takoveho najit. Nebo zustanes sama, coz ma taky neco do sebe.

  • Vždycky jsem si plánovala, že až budu chodit s klukem, musím do něj být blázen. :)
    Že mě musí šíleně přitahovat, být to prototyp krasavce, sportovce, playboye, hodnej, něžnej, citlivej, hábavnej, vtipnej, věrnej... A nikdo takovej neexistuje. Občas jsem potkala někoho, kdo tak vypadal, ale když jsem ho blíž poznala, zjistila jsem, že mu chybí víc než polovina těch superlativ.
    Noo a nakonec jsem skončila s úplně obyčejným klukem, ale vím, že mě má rád, že se na něho můžu spolehnout a že mám pro koho žít. Není ideální, je to bordelář, urážlivej a docela žárlivej, pořád si ze mě dělá srandu, věčně se pošťuchujeme a dohadujeme, ale nevyměnila bych ho. Protože tohle je ten, kterýho jsem hledala celej život a hledala jsem ho tak, že si našel on sám mě. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist