Vztahy

Otázku položila: Bývalá uživatelka #80603 3.9.2013 11:44

Ahoj holky, už dva roky bydlíme u pritelovo rodičů a já to už nezvládám chci to ukončit ale nechci mu ublizit vím že by to jen tak nevzal a nenechal by me odejit uz sem se o to pokousela a vzdicky se ke mě dostal nebo me nasel a vse zase bylo dobry. Ale ted to uz nejde já cítím ze potrebuji jineho nez je on i kdyz to bude bolet alůe s tím se musím smířit nevím jak to mám udelat když brečím tak se mi vše promítá v hlavě to špatné i to dobré.
No spíš nechci být u jeho rodicu k mamce se muzu vratit kdykoliv ale on vzdicky mi slibuje ze uz to tak nebude at jsem u nej pomaham jeho rodicum jak se dá ale ja chci jiny zivot holky pomuzete mi prosím ja uz to sama nezvládnu

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A kdyby se s tebou odstěhoval, tak bys s ním zůstala, nebo s ním už vůbec nechceš být? Záleží jak jsi na tom finančně. Jak píše De.lux, asi bych na tvém místě zkusila najít byt. Taky jsme bydleli s tchánama něco přes rok - nerespektovali soukromí, pořád nám organizovali volný čas, bylo to fakt náročné, takže ti rozumím. Asi to budeš muset vyřešit nějak razantně. Sice mu nechceš rozchodem ublížit, ale když budeš v něčem, co ti nevyhovuje, ubližuješ sobě.

  • a co si zkusit najít vlastní byt, bohužel nepíšeš, zda pracujete či studujete. Já jsem to měla podobné, ač jsem s přítelovo rodiči vycházela dobře a měla je ráda, i tak bydleli ve stejném domě akorát o patro níž a lezlo mi to na nervy... přítel to tak prý neviděl. Ale už mám jiného přítele, jeho rodiče bydlí přes půlku města, což mi taky přijde zbytečně blízko, ale není to to samé jako bydlet s nimi...

  • Pokud opravdu cítíš: "potrebuji jineho nez je on i kdyz to bude bolet ",tak se sbal a jdi k mamince. Řekni jí, co se v tobě odehrává a co ccheš a co ne. Věřím, že ti mamka poradí a pochopí. Zažila jsem ve svém okolí obdobnou situaci a pomohlo až vyměnění zámků v bytě rodičů a SIM karty.
    Držím pěsti, aby to tak daleko nedošlo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist