Vztahy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #50922 4.1.2012 20:23

Ahoj, potřebovala bych váš názor. Strašně se mi líbí jeden kluk, je to můj učitel na vš, ale vyučování už skončilo a teď mě čeká jen jedna zkouška u něj a už mě nikdy učit nebude. Myslím, že se mu líbím taky, protože po poslední hodině mě oslovil a byli jsme na takovym 15ti minutovym "minirande". Nic se ještě nestalo. Zeptal se, jestli bych s nim jeste nekdy nekam sla a ja jsem rekla ze jo. Je to uz dva tydny a on se neozval. Myslite, ze ceka, az bude po ty zkousce a on oficialne nebude muj ucitel? Vim, ze bych se mu mohla ozvat sama, ale bojim se, ze se to pokazi, protoze v kazdym vztahu me po nejdyl pul roce ten kluk omrzel tak, ze jsem ho nemohla ani videt, uplne se mi hnusil. Od 16ti jsem mela jeden vztah za druhym, ted jsem rok sama a jsem spokojena, az ted jsem se zakoukala do toho ucitele. Myslite, ze to ted bude jinak, nebo to zase skonci tim, ze se mi zhnusi? Da se proti tomu neco delat? Moc vam dekuju, B.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • udělat se s tím asi nedá nic, a pokud se ti zhnusí bude to jen a jen v tvojí hlavě, to ti žádná nezměníme, ale možná bych také počkala až po té zkoušce

  • Zapsala bych si tu zkoušku na co nejdřív a do tý doby bych se neozývala. Co Ty víš, třeba něco prohodíte ještě po zkoušce. Začala bych to fakt řešit až po tý zkoušce, do tý doby bych se na ni pilně učila ;-) a pak bych třeba něco navrhla.

  • Četla jsem tvůj dotaz až teď, tak píšu takhle pozdě. A jak to dopadlo? Už máš po zkoušce? No já tenhle problém měla taky, každý kluk se mi za pár měsíců (někdy už i za pár týdnů) natolik zhnusil, zprotivil a vadil mi, že jsem se s každým vždy nakonec rozešla. Takže jsem kvůli tomu měla spoustu vztahů a s žádným mi to nevydrželo, vždy to dopadlo stejně. Hrozně mě to trápilo a nevěděla jsem proč se to děje, proč se mi každej za chvíli zhnusí a s nikým nevydržím. Myslela jsem, že asi nejsem normální a že mi nezbývá než navždy radši zůstat sama. Nedalo se s tím dělat nic. Nakonec to ale dopadlo dobře a vyřešilo se to samo. když pak přišla opravdová láska, tak to zhnusení nepřišlo a bylo to v pohodě. Ale je fakt, že byl snad až cca dvacátý v pořadí :(, takže jsem těch marných vztahů stihla hodně než přišel ten pravý. Tak doufám, že ten učitel bude ten pravý, se kterým tě to bude pořád bavit a vydrží vám to hóódně dlouho :))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 525 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist