Vztahy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43984 30.4.2011 18:54

Čau holky, věříte, že láska dokáže člověka změnit? :) Nebo nee změnit, ale spíš že má jiné názory, pohled na život atd. ... :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Simea30.4.2011 19:12

    Na chvilku.. v momente kdy zamilovanost odpadne, tak se vrati na puvodni.. rikal nam to i psycholog ve skole, pry pouze v dobe "tokání"..

  • možná se změnit může,ale musí chtít sám. A v čem?

  • Ano, člověk se mění hodně. Ale ve spoustě věcí se pak zase změní zpátky, když zamilování opadne. V něčem ale ne. Já mám zkušenost, že se většinou změním v tom dobrém pro mě, a to mi pak vydrží i nadále. Z každého vztahu jsem odcházela trochu jiná a správným směrem jiná, obohacená o něco. Ale dost možná je to u každého člověka trochu jinačí. Částečně si ale myslím, že se mění všichni.

  • v každém případě! tohle je jistá věc:-)

  • změnit jen částečně. Můj přítel třeba se svou bývalou moc nebyl,hodně s kamarády ale semnou je pořát aniž bych to po něm vyžadovala, s ní dítě nechtěl,semnou ano,budeme se brát... Ale pokud je někdo hajzlík a pije a podvádí,nebo je sobec atp.tak to si myslím nezmění,i takovou mám zkušenost,vím že mě miloval,ale bylo to v něm,člověk se může chvíli snažit,ale v tomhle se nezmění

  • petulinkaa131.5.2011 11:57

    Rozhodně ano :-)

  • Ano. Muj manzel napriklad zmenil pohled na zivot pote, co jsme meli jednu velkou krizi. Prehodnotil priority a ted se na urcite veci kouka jinak. Na docela dost veci. Laska a vztah cloveka urcite zmeni...

  • Podle toho v čem změnit... v 15 jsem se zamilovala do jednoho kluka, ale on se mnou byl, jen když nebyla k mání jiná... já ho ale tak milovala, že jsem trpěla... ale jednoho dne přišel a řekl, že by byl se mnou rád navážno. A já řekla, že to s ním tedy zkusím. Jsme spolu už skoro 3 roky a musím říct, že s žádnou holkou nekamarádí, s žádnou si nepíše, ani jednou nebyl nevěrný. Opravdu zázrak. :) Jediné, v čem se nezměnil, je kouření a alkohol. Někdy mi to vadí, ale myslím si, že v tomhle změna nebude... Takže změna, ale jak v čem. ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist