Vztahový problém

Otázku položila: Anonymní uživatelka #58456 3.6.2012 20:11

Ahojte, prosím o radu, možná se to bude zdát jako hloupost. Se svým přítelem jsme se rozešli po 2 rocích a poté jsem na něho chtěla zapomenout, on si našel na chvilku někoho jiného, ale stejnak nás to všechno zase spojilo zpátky a dali jsme se spolu znovu dohromady. Jenže já ho asi pravděpodobně tak moc miluji, že mě prostě trápí, že si tak rychle někoho našel a něco s ním měl. Prostě mě to děsně trápí a užírá, nevím, co s tím dělat. O všem jsme si už promluvili. Jak jste to řešili vy? Asi si myslíte, že jsem praštěná na hlavu..ale mě to vážně trápí. A nemyslete si, že jsem nějaká náctiletá, je mi už 22 let :D.. takže si myslí, že rozumu jsem už trochu pochytila.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Milá tazatelko,myslím,že je to naprosto normální vliv na ženu co s etýče chlapa.Věřím,že se tím vnitřně trápíš mně by to též trápilo i kdyby jsme se s přítelem o všem promluvili z očí do očí a přitom našli k sobě opět cestu která by nás spojila ještě silněji než do dřívě bývalo.
    Tvůj příběh mi nezůstal lhostejný,jelikož jsem tohle neprožila zase úplně jak píšeš,ale vzpomněla jsem si,že to takto mněla přímo moje kamarádka která ovšem je se svýmpřítelem 6let?cca po 4 letech mněli hodně velkou krizi(bohůžel) skončila právě touto cestou kdy ten přítel se od ní odstěhoval zpátky k rodičům a cca po 14ti dnech "jakoby" rozchodu si našel holčinu se kterou býval.Nikdo nevěděla jestli to myslí vážně nebo si se všemi ten chlap jen tak hraje.Kamarádka z toho byla naprosto špatná nevěřila,že po tolika letech by ten její přítel na vše tak rychle zapomněl na vše.Nebyli spolu 3 měsíce a věř že po té době si k sobě našli tak silnou cestu,že mi to doteďka hlava nebere.Přiznal se,že tamtu slečnu si vybral proto aby na vše zapomněl a mněl v hlavě jí,ale omyl celou dobu myslel na tu mojí kamarádku.
    Moje rada zní nebo né rada,ale pocity pokud jste si o všem promluvili z očí do očí raději se dál v tom nešťourej ..já vím mně se to povídá když to momentálně neprožívám,ale věř pokud se v tom budeš šťourat neustále bude to horší a horší.buď ráda za přítele kterého máš a že po takové době jste si našli cestičku k sobě zpátky a Váš vztah to posílilo ještě víc.Bohůžel každý člověk ať se sám nebo v páru potřebuje někdy vypustit a vybouřit co co ve ztahu nemůže.Přeji hodně šťěstíčka hlavně aby jste oba byli šťastní :-*

  • Ahoj, stalo se mi něco podobného. Je to hodně těžké, obzvláště když se dozvíš, že spolu něco měli. Pokaždé, když si na to vzpomenu (i když je to už asi půl roku) mě to trochu zabolí u srdíčka a vzpomenu si na ty chvíle, které jsem prožívala. Ale jak se na to dívám s odstupem času, bylo to pro něco i trochu dobré...neříkám, že to bylo správné rozhodnutí mého přítele, že "chtěl zapomínat" touto cestou, ale uvědomil si hodně věcí a když viděl jak mi to ublížilo, hoooodně se snažil abych mu jednou odpustila. Jsme stále spolu a musím říct, že se milujeme daleko více. Každopádně tohle jeho chování mě zranilo a pořád je tu takový ten strach jestli se to nestane znovu.
    držím pěstičky ať se to vše vyřeší :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 564 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist